Piwo ma być robione na chmielu i powinno być ważone metodą tradycyjną wtedy takie piwo ma właściwości przeczyszczające nerki i inne tego typu powiedzmy (dobre) k których dziady z pradziadów trąbili, te piwo które wypiłeś ich nie ma i kto widział piwo bez chmielu. Chyba w Żywcu. Ludzie dobrego smaku piwa nie znają w tych czasach robieni w bambuko przez pseudo browary.stupify pisze:Sam nazwałeś Żywiec piwem, więc nie wiem w czym problem.F@E pisze:Żywiec tak jak inne piwa jest produkowany prawdopodobnie metodą (High Gravity Brewing) albo robiony z wsadu piwnego + słód jęczmienny + żółć + spirytus, więc nie wciskaj koleś kitu że stało bo nie stało koło piwa i pij sobie to dalej ja do tego nic nie mam i się koleś nie czepiam tylko piszę to co pisze, tak samo jak ty pijesz to co pijesz
pozdro
Zdaję sobie sprawe z tego co napisałeś wyżej, ale cóż takie życie większość produktów spożywczych ma syfiaste składy, ale masło orzechowe pomimo dodatku cukru, soli i oleju nadal pozostaje masłem orzechowym tak samo jak piwo.
Dobra dla mnie koniec tematu
pozdro