problem z zaniżoną wartością odżywczą owoców i warzyw maja wszystkie kraje wysoko uprzemysłowione, podobnie jak z ilością konsumowanych kalorii, ale najgorszym przekleństwem jest żywność wysoko przetworzona która jest naszpikowana chemią i tłuszczami transRolli pisze:apaczo pisze:Bogil pisze:W Kenii je się mało kalorii ale wartości odżywczych w tamtejszej
Jedzenie jest naturalne. Tak! Ale jedzenie jest napewno nie wiecej kaloryczne.
Wartosc odzywcza jest bardzo wazna, ale nie jest porblemem w Europie. Problemen jest ilosc konsumowanych kalorii.
Pozd.
Rolli
dwa pytania (glikogen i chlebek ;)
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:54
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Otworz ksiazke do historii, ale uwazaj na uproszczona socjalistyczna lub nacionalistyczna propagande.fantom pisze:Bo wszyscy wtedy glodowali w calej Europie nie czytalas ???Bogil pisze:A skąd wiadomo, że ten Niemiec głodował?
Pozd.
Rolli
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Albo idziesz prosta droga...fantom pisze: Zeby to k..a bylo takie proste.
Albo robisz 134 diety, lykasz 234 roznych spalaczy i placisz kupe pieniedzy za personal trainer.
Decyduje twoja glowa.
Pozd.
Rolli