Dam suplementy z najwyższej półki do przetestowania za darmo

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

michal_c pisze:Nie będę wnikał w czyjś biznes,ale jeśli łudzicie się ze ktoś daje coś za darmo -to się łudzicie.
https://www.youtube.com/watch?v=ejrrRnnydp0
Na razie jesteście na etapie budowy zespołu.Lider już jest sam się znalazł:-)
Swietny i naiwna historyjka. Kapitalizm z lat 70 tamtego wieku.
PKO
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:Swietny i naiwna historyjka. Kapitalizm z lat 70 tamtego wieku.
Takie na przykład piramidy finansowe to model wynaleziony w latach 20. ubiegłego wieku, a sprawdza się do dziś.
Chciwość i naiwność nie idą w parze ze świadomością ekonomiczną.
triple33
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35:47

Nieprzeczytany post

czyli jeżeli mi wyśle te suplementy to bede musiał zapłacić czy co??? bo nierozumiem...
Awatar użytkownika
turbojajko
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

jak zobaczyłem materiały od emila ala serial brazylijski, to skarpety mi opadly.
ide biegac :taktak:
Awatar użytkownika
turbojajko
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

triple33 pisze:czyli jeżeli mi wyśle te suplementy to bede musiał zapłacić czy co??? bo nierozumiem...
moze sie okazac ,ze jak odbierzesz to rownoznaczne jest to ze zgodan na przysylanie ci partii towaru co 2 tyg. za sume powiedzmy 2000 pln , oraz pisma ze jak nie placisz to leca do prokuratury.
Bywaoy juz historie, ze ludzie przez posciel eko mieszkania tracili.
triple33
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35:47

Nieprzeczytany post

turbojajko pisze:
triple33 pisze:czyli jeżeli mi wyśle te suplementy to bede musiał zapłacić czy co??? bo nierozumiem...
moze sie okazac ,ze jak odbierzesz to rownoznaczne jest to ze zgodan na przysylanie ci partii towaru co 2 tyg. za sume powiedzmy 2000 pln , oraz pisma ze jak nie placisz to leca do prokuratury.
Bywaoy juz historie, ze ludzie przez posciel eko mieszkania tracili.
kurde... jaja jakieś...
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:56
Życiówka w maratonie: 3:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kiedyś wysyłano wąglika czy coś...
Awatar użytkownika
Eryk Grzeszkowiak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

MEL. pisze:Nie mogę uwierzyć, że jest tylu chętnych królików doświadczalnych, którzy zupełnie się nie boją skutków ubocznych, o których nic nie mogę znaleźć. Aż tylu naiwnych...? Tylu ryzykantów?
To są suplementy diety w 100% na naturalnych środkach, a nie antybiotyki czy koksy. Nie mają skutków ubocznych.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2017, 14:49 przez Eryk Grzeszkowiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Są jakieś wyniki badań klinicznych, potwierdzające brak skutków ubocznych?
Awatar użytkownika
Eryk Grzeszkowiak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ludzie jak czytam niektóre komentarze, to normalnie ręce opadają.
Przecież nikomu nie proponuję biznesu. Wyraziłem się chyba jasno o co mi chodzi. Jestem dystrybutorem tych suplementów , a więc zajmuję się między innymi sprzedażą tych środków, ale nie każe nikomu kupować w ciemno. Wysyłam darmowe próbki i zbieram opinie o produkcie. Jeśli uznasz, że suplementy są świetne, to powiem gdzie i na jakich warunkach możesz je kupować, a więc zdobywam w ten sposób klientów. Jeśli natomiast uznasz, że to żadna rewelacja, to podziękuję za opinie i przetestowanie produktu. To wszystko.

Firma sprzedaje produkty poprzez sieć dystrybutorów, a nie w tradycyjny sposób. Tak działa np. firma Avon i nie jest to żadna piramida finansowa. W systemie marketingu sieciowego sprzedaje się dziś ubezpieczenia, usługi prawnicze, kosmetyki, suplementy i wiele innych rzeczy.

Nie chcę nikogo uświadamiać czym są i jak działają firmy network marketingowe, bo nie to jest tematem tego wątku. W każdym razie najzwyczajniej w świecie szukam klientów na swoje produkty proponując darmowe przetestowanie środków. Nikt nie musi kupować kota w worku i to jest chyba feer. Wielu sportowców zanim zostało klientami naszej firmy wcześniej dostało za darmo produkt do przetestowania.

Jeśli chodzi o chętnych, to zamykam temat. Mam już komplet.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2017, 14:51 przez Eryk Grzeszkowiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Eryk Grzeszkowiak pisze:Jestem dystrybutorem tych suplementów , a więc zajmuję się między innymi sprzedażą tych środków, ale nie każe nikomu kupować w ciemno. Wysyłam darmowe próbki i zbieram opinie o produkcie. Jeśli uznasz, że suplementy są świetne, to powiem gdzie i na jakich warunkach możesz je kupować, a więc zdobywam w ten sposób klientów. Jeśli natomiast uznasz, że to żadna rewelacja, to podziękuję za opinie i przetestowanie produktu. To wszystko.

Firma sprzedaje produkty poprzez sieć dystrybutorów, a nie w tradycyjny sposób. Tak działa np. firma Avon i nie jest to żadna piramida finansowa. W systemie marketingu sieciowego sprzedaje się dziś ubezpieczenia, usługi prawnicze, kosmetyki, suplementy i wiele innych rzeczy.
Tak działają też dystrybutorzy narkotyków. Tylko, że klienci po jakimś czasie są od ich produktów uzależnieni.
Jeśli chodzi o takie sposób dystrybucji, to jest on bardzo przestarzały, teraz ludzie w większości kupują w necie. A jeśli "tradycyjnie" to z pełnym zaufaniem do człowieka, którego znają z krwi i kości, wiedzą gdzie mieszka, jak wygląda, jak żyje. Na tym właśnie polegała dystrybucja takich firm jak Avon. Teraz jest czas terroryzmu i marketing sieciowy ma inne oblicze.
Eryk Grzeszkowiak pisze:Nie chcę nikogo uświadamiać czym są i jak działają firmy network marketingowe, bo nie to jest tematem tego wątku. W każdym razie najzwyczajniej w świecie szukam klientów na swoje produkty proponując darmowe przetestowanie środków.
To lepiej szukać osobiście, a nie przez net...?
Jak widać, forum służy do tego, aby uświadamiać, jak działają firmy i dystrybutorzy. Służy do tego, aby sobie podyskutować.
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Eryk Grzeszkowiak pisze:
MEL. pisze:Nie mogę uwierzyć, że jest tylu chętnych królików doświadczalnych, którzy zupełnie się nie boją skutków ubocznych, o których nic nie mogę znaleźć. Aż tylu naiwnych...? Tylu ryzykantów?
To są suplementy diety w 100% na naturalnych środkach, a nie antybiotyki czy koksy. Nie mają skutków ubocznych.
Jak coś jest 100% naturalne, to lepiej zjadać w naturalnej formie, co nie? Np. zjeść jabłko, czy marchewkę, czy buraka...?
Tomeck
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cyjanek też jest naturalny.
Awatar użytkownika
turbojajko
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

To ja cierpliwie poczekam na tych co testowali i ich opinie :taktak:
Awatar użytkownika
lama71
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52,22

Nieprzeczytany post

turbojajko pisze:To ja cierpliwie poczekam na tych co testowali i ich opinie :taktak:
Dokładnie. Po co wymyślać jakieś scenariusze, które mogą ale nie muszą się zrealizować? Piszesz się na coś za darmo, więc musisz się liczyć z tym, że można to "darmo" rozumieć na wiele sposobów.
Ktoś chce, jego sprawa. Też ciekaw jestem opinii, choć darmowych próbek nie chciałem i nie chcę.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ