Swietny i naiwna historyjka. Kapitalizm z lat 70 tamtego wieku.michal_c pisze:Nie będę wnikał w czyjś biznes,ale jeśli łudzicie się ze ktoś daje coś za darmo -to się łudzicie.
https://www.youtube.com/watch?v=ejrrRnnydp0
Na razie jesteście na etapie budowy zespołu.Lider już jest sam się znalazł:-)
Dam suplementy z najwyższej półki do przetestowania za darmo
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Takie na przykład piramidy finansowe to model wynaleziony w latach 20. ubiegłego wieku, a sprawdza się do dziś.Rolli pisze:Swietny i naiwna historyjka. Kapitalizm z lat 70 tamtego wieku.
Chciwość i naiwność nie idą w parze ze świadomością ekonomiczną.
- turbojajko
- Stary Wyga
jak zobaczyłem materiały od emila ala serial brazylijski, to skarpety mi opadly.
ide biegac
ide biegac

- turbojajko
- Stary Wyga
moze sie okazac ,ze jak odbierzesz to rownoznaczne jest to ze zgodan na przysylanie ci partii towaru co 2 tyg. za sume powiedzmy 2000 pln , oraz pisma ze jak nie placisz to leca do prokuratury.triple33 pisze:czyli jeżeli mi wyśle te suplementy to bede musiał zapłacić czy co??? bo nierozumiem...
Bywaoy juz historie, ze ludzie przez posciel eko mieszkania tracili.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 35:47
kurde... jaja jakieś...turbojajko pisze:moze sie okazac ,ze jak odbierzesz to rownoznaczne jest to ze zgodan na przysylanie ci partii towaru co 2 tyg. za sume powiedzmy 2000 pln , oraz pisma ze jak nie placisz to leca do prokuratury.triple33 pisze:czyli jeżeli mi wyśle te suplementy to bede musiał zapłacić czy co??? bo nierozumiem...
Bywaoy juz historie, ze ludzie przez posciel eko mieszkania tracili.
- Eryk Grzeszkowiak
- Rozgrzewający Się
To są suplementy diety w 100% na naturalnych środkach, a nie antybiotyki czy koksy. Nie mają skutków ubocznych.MEL. pisze:Nie mogę uwierzyć, że jest tylu chętnych królików doświadczalnych, którzy zupełnie się nie boją skutków ubocznych, o których nic nie mogę znaleźć. Aż tylu naiwnych...? Tylu ryzykantów?
Ostatnio zmieniony 13 sty 2017, 14:49 przez Eryk Grzeszkowiak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Eryk Grzeszkowiak
- Rozgrzewający Się
Ludzie jak czytam niektóre komentarze, to normalnie ręce opadają.
Przecież nikomu nie proponuję biznesu. Wyraziłem się chyba jasno o co mi chodzi. Jestem dystrybutorem tych suplementów , a więc zajmuję się między innymi sprzedażą tych środków, ale nie każe nikomu kupować w ciemno. Wysyłam darmowe próbki i zbieram opinie o produkcie. Jeśli uznasz, że suplementy są świetne, to powiem gdzie i na jakich warunkach możesz je kupować, a więc zdobywam w ten sposób klientów. Jeśli natomiast uznasz, że to żadna rewelacja, to podziękuję za opinie i przetestowanie produktu. To wszystko.
Firma sprzedaje produkty poprzez sieć dystrybutorów, a nie w tradycyjny sposób. Tak działa np. firma Avon i nie jest to żadna piramida finansowa. W systemie marketingu sieciowego sprzedaje się dziś ubezpieczenia, usługi prawnicze, kosmetyki, suplementy i wiele innych rzeczy.
Nie chcę nikogo uświadamiać czym są i jak działają firmy network marketingowe, bo nie to jest tematem tego wątku. W każdym razie najzwyczajniej w świecie szukam klientów na swoje produkty proponując darmowe przetestowanie środków. Nikt nie musi kupować kota w worku i to jest chyba feer. Wielu sportowców zanim zostało klientami naszej firmy wcześniej dostało za darmo produkt do przetestowania.
Jeśli chodzi o chętnych, to zamykam temat. Mam już komplet.
Przecież nikomu nie proponuję biznesu. Wyraziłem się chyba jasno o co mi chodzi. Jestem dystrybutorem tych suplementów , a więc zajmuję się między innymi sprzedażą tych środków, ale nie każe nikomu kupować w ciemno. Wysyłam darmowe próbki i zbieram opinie o produkcie. Jeśli uznasz, że suplementy są świetne, to powiem gdzie i na jakich warunkach możesz je kupować, a więc zdobywam w ten sposób klientów. Jeśli natomiast uznasz, że to żadna rewelacja, to podziękuję za opinie i przetestowanie produktu. To wszystko.
Firma sprzedaje produkty poprzez sieć dystrybutorów, a nie w tradycyjny sposób. Tak działa np. firma Avon i nie jest to żadna piramida finansowa. W systemie marketingu sieciowego sprzedaje się dziś ubezpieczenia, usługi prawnicze, kosmetyki, suplementy i wiele innych rzeczy.
Nie chcę nikogo uświadamiać czym są i jak działają firmy network marketingowe, bo nie to jest tematem tego wątku. W każdym razie najzwyczajniej w świecie szukam klientów na swoje produkty proponując darmowe przetestowanie środków. Nikt nie musi kupować kota w worku i to jest chyba feer. Wielu sportowców zanim zostało klientami naszej firmy wcześniej dostało za darmo produkt do przetestowania.
Jeśli chodzi o chętnych, to zamykam temat. Mam już komplet.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2017, 14:51 przez Eryk Grzeszkowiak, łącznie zmieniany 1 raz.
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Tak działają też dystrybutorzy narkotyków. Tylko, że klienci po jakimś czasie są od ich produktów uzależnieni.Eryk Grzeszkowiak pisze:Jestem dystrybutorem tych suplementów , a więc zajmuję się między innymi sprzedażą tych środków, ale nie każe nikomu kupować w ciemno. Wysyłam darmowe próbki i zbieram opinie o produkcie. Jeśli uznasz, że suplementy są świetne, to powiem gdzie i na jakich warunkach możesz je kupować, a więc zdobywam w ten sposób klientów. Jeśli natomiast uznasz, że to żadna rewelacja, to podziękuję za opinie i przetestowanie produktu. To wszystko.
Jeśli chodzi o takie sposób dystrybucji, to jest on bardzo przestarzały, teraz ludzie w większości kupują w necie. A jeśli "tradycyjnie" to z pełnym zaufaniem do człowieka, którego znają z krwi i kości, wiedzą gdzie mieszka, jak wygląda, jak żyje. Na tym właśnie polegała dystrybucja takich firm jak Avon. Teraz jest czas terroryzmu i marketing sieciowy ma inne oblicze.
To lepiej szukać osobiście, a nie przez net...?Eryk Grzeszkowiak pisze:Nie chcę nikogo uświadamiać czym są i jak działają firmy network marketingowe, bo nie to jest tematem tego wątku. W każdym razie najzwyczajniej w świecie szukam klientów na swoje produkty proponując darmowe przetestowanie środków.
Jak widać, forum służy do tego, aby uświadamiać, jak działają firmy i dystrybutorzy. Służy do tego, aby sobie podyskutować.
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Jak coś jest 100% naturalne, to lepiej zjadać w naturalnej formie, co nie? Np. zjeść jabłko, czy marchewkę, czy buraka...?Eryk Grzeszkowiak pisze:To są suplementy diety w 100% na naturalnych środkach, a nie antybiotyki czy koksy. Nie mają skutków ubocznych.MEL. pisze:Nie mogę uwierzyć, że jest tylu chętnych królików doświadczalnych, którzy zupełnie się nie boją skutków ubocznych, o których nic nie mogę znaleźć. Aż tylu naiwnych...? Tylu ryzykantów?
- turbojajko
- Stary Wyga
To ja cierpliwie poczekam na tych co testowali i ich opinie 

- lama71
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52,22
Dokładnie. Po co wymyślać jakieś scenariusze, które mogą ale nie muszą się zrealizować? Piszesz się na coś za darmo, więc musisz się liczyć z tym, że można to "darmo" rozumieć na wiele sposobów.turbojajko pisze:To ja cierpliwie poczekam na tych co testowali i ich opinie
Ktoś chce, jego sprawa. Też ciekaw jestem opinii, choć darmowych próbek nie chciałem i nie chcę.