albo ktoś waży za mało, albo ktoś za dużodeepblue pisze:To nie znaczy, że ważę za mało...raczej, że...katekate pisze:no prosze cię, ważysz mniej ode mnie![]()
Forum pełne jest motylków. Szczególnie ze w bieganiu często zdarza się przesadzić. Niektóre dziewczyny wyglądają już na niezdrowe.deepblue pisze:Ja mam 177cm. Przy obecnych 65kg czuję się całkiem nieźle i zastanawiam się czy zejść jeszcze delikatnie w dół. Niestety co najgorsze mój brzuch ciągle nie wygląda tak jak powinienjedz_budyn pisze:176cm, z tym ze 2 lata temu ważyłem 96 kg i zrzucilem do 75 kg, gdzie efekt jojo zatrzymał się na 80 kg. Teraz pilnuje i jestem przy wadze 73-73,5 kg.
masz czarne nogi?deepblue pisze:Te moje 65kg to waga po nocy, z pustym pęcherzem itd. W dzień jest około 67kg. Ale poważnie, gdyby pokazalbym Wam moje zdjęcie to idę o zakład, że postawilibyście, że ważę conajmniej 8kg więcej. No może górna połowa ciała, bo nogi rzeczywiście mam jak Kenijczyk...taka genetyka..ehhh.
no weeeejedz_budyn pisze:albo ktoś waży za mało, albo ktoś za dużodeepblue pisze:To nie znaczy, że ważę za mało...raczej, że...katekate pisze:no prosze cię, ważysz mniej ode mnie![]()
jadłem czekoladowy budyń i tak mi się zrobiłojedz_budyn pisze:masz czarne nogi?deepblue pisze:Te moje 65kg to waga po nocy, z pustym pęcherzem itd. W dzień jest około 67kg. Ale poważnie, gdyby pokazalbym Wam moje zdjęcie to idę o zakład, że postawilibyście, że ważę conajmniej 8kg więcej. No może górna połowa ciała, bo nogi rzeczywiście mam jak Kenijczyk...taka genetyka..ehhh.
małymiś pisze:Jak dla mnie to BMI jest tyle warte uwagi co ta "popularna" piramida żywienia.
10 dnimałymiś pisze:Albo 8kg w tydzień
ale zajebista rada, dziękujemy ci wc pickerTarav pisze:BMI nie można się sugerowaćJeśli ktoś ma wątpliwości co do swojej sylwetki i zawartości w niej tłuszczu to polecam przejsć siędo dietetyka z możliwością zrobienia odpowiednich pomiarów
Wtedy będziemy na 100% pewni, co w nas siedzi :D