Tłusty czwartek

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
ulkos
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 38:47
Życiówka w maratonie: 3:21:20

Nieprzeczytany post

Cały rok nie jem pączków ale dzisiaj pozwoliłem sobie na dwie sztuki i jeszcze na jutro do pracy zostaną dwie :spoko:

Ale podpisuje się pod tym co napisała Mel. "Żeby ludzie z taką gorliwością jak do pączków w Tłusty Czwartek podchodzili potem do Wielkiego Postu..."
Prawdziwy trening zaczyna się w momencie gdy chcesz przestać.
PKO
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pączki jem rzadko, mimo, że lubię. Ale jakoś tak nie kupuję. Za to w tłusty czwartek sobie odbijam - w tym roku wpadło pięć, zamiast śniadania i obiadu ;) Ale tak się zasłodziłam, że pewnie mi starczy na następne pół roku...

A tu okolicznościowy obrazek :)

Obrazek
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Każdy je, ile chce.
Wrzucanie w siebie 15 pączków - bo tradycja i czea się pochwalić - jak dla mnie bezsensu, ale co mi do tego - tak naprawdę?
Ze dwa lata temu zjadłam chyba 7, bo taką akurat miałam chęć. Za to w zeszłym roku nie zjadłam ani jednego rogala marcińskiego, bo akurat nie ciągnęło mnie w ogóle do słodyczy.
W tym roku 3. W podkoziołek też sobie zjem, bo czemu nie? Zwłaszcza, że pączki jem tylko parę razy w roku.

Mogłabym poprzestać na jednym, ale - wiem,offtop -sobie pomyślałam, że jakbym miała przed sobą jeszcze tylko miesiąc życia, to szkoda byłoby mi energii i czasu na pierdy typu przytyję-ojejku :)
A pomyślałam, bo jakoś mi ostatnio mocno chodzi po głowie wyrzucanie z niej bezsensownych i zachowawczych ograniczeń.
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zjadłem 6 typowych pączków.
Zwykle jadam trójkąty z jabłkiem :)
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zmogłam 2.
1 normalnej wielkości z wiśniami + 2 małe z marmoladą.
Awatar użytkownika
klancyk3
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45,05
Życiówka w maratonie: 3,42,42

Nieprzeczytany post

ja dziś się napiłem smakowej wody, generalnie nie piję orenżad ani coli ale teraz zastanowiło mnie jak moze smakować ananasowo - grejfrutowa - i całkiem niezła była.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ