Smarowanie przed maratonem

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
Kazim
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy można jeszcze zgłosić się do testowania?
New Balance but biegowy
asepta
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from Kazim on 5:42 pm on Nov. 1, 2004
Czy można jeszcze zgłosić się do testowania?
Mozna, wlasnie wyslalem mail'a.Probki wysle jutro jesli poczta bedzie otwarta.zrazisko!
[url]http://www.nazwa.pl[/url]
Awatar użytkownika
guiness
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

serdezne dzieki za wyslanie probek
pozdrawiam
guiness
Prosze wejdz na http://www.pajacyk.pl - TO NIC NIE KOSZTUJE
Awatar użytkownika
Kazim
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Super już do mnie dotarły! Błyskawica. Wielkie dzięki!!!
Awatar użytkownika
guiness
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Asepta jeszcze raz dzieki wielkie za probki. Minelo pare dni i wlasnie mi sie skonczyly. Te preparaty sa poprostu doskonale - chcialbym kupic sobie jednak niestety nie wiem gdzie?
Coz - zalezy mi na kupnie tego preparatu "Start" (doskonaly na rozgrzewke) oraz "Relax" (jak sama nazwa wskazuje chwilka relaxu  )
Interesuje mnie rowniz ten preparat NOK - mozesz cos wiecej o nim napisac ?

Ciekaw jestem jakie zdanie maja osoby, ktore tez otrzymaly probki od ciebie - czy sa tak samo jak ja zadowolone
Bede bardzo wdzieczny za przeslanie mi ponownie ich tylko, ze tym razem za pobraniem
Pozdrawiam serdecznie
guiness
lazan
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

produkty sa super, zawsze mialem problemy z obtarciami a tu niespodzianka, zero problemu i to po tak krotkim stosowaniu, goraco polecam
pzdr
Adam
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:04

Nieprzeczytany post

Quote: from asepta on 12:16 am on Oct. 21, 2004
witam ponownie,

Mam propozycje dotyczaca problemow z otarciami i sposobu na rozgrzanie miesni, moze ktos bedzie zainteresowany.
Moge bezplatnie wysłac do zainteresowanych osob (majacy problemy z otarciami lub do rozgrzewnia) probki profecjonalnych produktow do stosowania specjalnie przez sportowcow. Jesli ktos chce rozwiazac takie problemy polecam sprawdzic produkty na własnej skorze, oczywiscie oferta ograniczona ilosciowo.
Polecam takze strone www.asepta.pl ,gdzie dokladnie mozna sie dowiedziec o zastosowaniu i skladnikach produktow SPORTS AKILEINE. No to czekam na odzew.

POZDRAWIAM
Czy oferta jest jeszcze aktualna ?
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
Awatar użytkownika
guiness
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

heh - obudzil sie :)
guiness
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dostałem przesyłkę od Asepty bodajże w październiku - SPORTS AKILEINE (maść rozgrzewającą i drugą, przeciw obtarciom). Jednak tak się złożyło, że dopiero teraz zacząłem je używać.  
- NOK Anti-frottements (przeciw obtarciom) wydaje się być w porządku. Jednak jeżeli o mnie chodzi to będę mógł powiedziec coś więcej jak rozpocznie się sezon rowerowy. Przy bieganiu nie mam na ogół dużych problemów z obtarciami, natomiast na rowerze i owszem. Jak na amatora jeżdżę bardzo dużo. Poza tym startuję w maratonach rowerowych gdzie jedzie się dobę albo i dłużej.
- Start - Chauffant Fort (maść rozgrzewająca ) - wydaje mi się rewelacyjna. Mam co prawda niewielką skalę porównawczą - używałem dotychczas jedynie Ben Gaya.
W tym porównaniu Sports Akileine wypada znakomicie. Przede wszystkim nie cuchnie. Każdy biegacz zna ten chrakterystyczny aromat towarzyszący zawodnikom na starcie i w róznych przedstartowych okolicznościach. Bywa to nieznośne. Sports Akileine jest prawie bezwonny.  Na ulotce podkreśla się przedłużone działanie tej maści. Mogę to potwierdzić - choćby na przykładzie dzisiejszego biegu. Zrobiłem dzisiaj wycieczkę biegową - w sumie 2h 40`. Odniosłem wrażenie, że uczucie ciepła przez cały ten czas narastało. Teraz po kapieli i 5 godzinach - nadal w nogach czuję przyjemne ciepło.

(Edited by Olek at 1:38 pm on Feb. 5, 2005)
biegowa recydywa
ODPOWIEDZ