Jajka czy banan ?
- nitroglow
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jan123 nie wiem czemu polecasz banana z rana. Banan to cukry proste, po których większości osób chce się spać a nie biegać. Po treningu oczywiście białko i trochę więcej węglowodanów (tu lepiej jeść te banany), przed treningiem węglowodany złożone ale nie za dużo (żeby mieć siłę).
Biegam po lesie, biegam w pracy, biegam w maratonach. Precz z bieganiem w miejscu!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
Jadlem banany, nie jem w ogole bananow i. żadnej różnicy nie czuje, nie widze kiedy jadlem banany i kiedy nie jem bananow.
Wysłane z mojego DUK-L09 .
Wysłane z mojego DUK-L09 .
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Banan to środek nasenny?nitroglow pisze:Jan123 nie wiem czemu polecasz banana z rana. Banan to cukry proste, po których większości osób chce się spać a nie biegać. Po treningu oczywiście białko i trochę więcej węglowodanów (tu lepiej jeść te banany), przed treningiem węglowodany złożone ale nie za dużo (żeby mieć siłę).
- Sikor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:35
- Życiówka w maratonie: 3:13:29
- Kontakt:
A to nie zaobserwowales jeszcze do tej pory tych wszystkich tenisistow, ktorzy zasypiaja na korcie po zjedzeniu banana?Rolli pisze:Banan to środek nasenny?nitroglow pisze:Jan123 nie wiem czemu polecasz banana z rana. Banan to cukry proste, po których większości osób chce się spać a nie biegać. Po treningu oczywiście białko i trochę więcej węglowodanów (tu lepiej jeść te banany), przed treningiem węglowodany złożone ale nie za dużo (żeby mieć siłę).
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
Hahahaha kabaret. Powiedz którego dietetyka się nasłuchałeś , a powiem Ci jak głęboko sięga królicza noranitroglow pisze:Jan123 nie wiem czemu polecasz banana z rana. Banan to cukry proste, po których większości osób chce się spać a nie biegać. Po treningu oczywiście białko i trochę więcej węglowodanów (tu lepiej jeść te banany), przed treningiem węglowodany złożone ale nie za dużo (żeby mieć siłę).
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
tak ogólnie, to mam nieodparte wrażenie, że ten temat i niektóre wypowiedzi to jakiś FEJK po prostu
ale czytam w ramach rozrywki
"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Arek Bielsko pisze:tak ogólnie, to mam nieodparte wrażenie, że ten temat i niektóre wypowiedzi to jakiś FEJK po prostu