Jak najszybciej schudnę?

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

piciek pisze:
jowkow pisze:Podstawa to oczywiście dieta. Same ćwiczenia nic nie dadzą bez diety. Polecam też aeroby tak żeby podkręcić metabolizm. Aby przestrzegać diety koniecznie trzeba monitować swoje jedzenie w jakimś dzienniku np. potreninguPL Bez tego ani rusz. Może to oczym pisze jest oczywiste ale monitorowanie posiłków i liczenie kalorii było przełowmowe w tym aby schudnąć u mnie.
Może się nie znam, ale metabolizm bardziej podkręcą ćwiczenia anaerobowe, czyli przeciwieństwo aerobów.

Dokładnie tak, a mogą nawet ten metabolizm zwalniać czy nie odpowiedniej diecie.
PKO
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

qlopek999 Mogę ci odpowiedzieć na dwa sposoby i nie potrafię się na żaden zdecydować. Napiszę więc oba.

1. Tak. To jest prawda o tym produkcie. Na pewno po jutrze ludzkość się o niej dowie i rzuci kupować te tabletki z owoców. Niewątpliwie rozwiąże to problem otyłości na świecie. Tym czasem zrób sobie spory zapas tych pigułek, bo jak się reszta dowie to i ceny pójdą w górę, i trudno będzie kupić.

2. Naprawdę jesteś głupi i nie wiesz co o tym sądzić? Czy może ktoś dał ci parę złotych za reklamę tej strony?
Awatar użytkownika
jaskier91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 55 min

Nieprzeczytany post

Jedno i drugie. :) Dieta jest bardzo ważna, nawet wazniejsza niż ruch, ale sport pomaga szybciej schudnąć. Nie polecam żadnej konkretnej diety, po prostu jeść mniej, regularnie, nie jeść przetworzonych produktów, słodyczy, pić dużo wody. Z ruchu - tutaj polecamy bieganie. :)
Kiedy człowiek jest nap­rawdę dob­ry w ja­kiejś dzie­dzi­nie, nig­dy się za bar­dzo nie pcha - po pros­tu nie musi.  - William Wharton
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ