Estera77 pisze:Jeśli chodzi o suplementy, tabletki odchudzające i wszystko co się z tym kojarzy to obok biegania i ćwiczeń polecam również Raspberry Bio 5, które pozwoliło mi odchudzić się szybko i raz na zawsze. W miesiąc pozbyłam się 15 kg także jestem z siebie dumna. Ważne jest również to, aby jeść wszystko, ale w rozsądnych ilościach- ja tak robiłam i czuję się dziś świetnie
Estera77 pisze:Jeśli o mnie chodzi to biegam 3 razy w tygodniu po 30 min plus biorę tabletki odchudzające Raspberry BIO 5 i spadłam w 2 miesiące 20 kg Jadłam wszystko w małych ilościach, piłam wodę, ćwiczyłam i tabletki... spróbujcie jak ja
Estera77 pisze:Ja byłam mega grubasem każdy ma swoje wady i zalety i każdy ma swoje racje, ale laseczki...nie ma się co spierać Prawda jest taka, że aby się odchudzić to należy ćwiczyć i nikt nie powie, że tak nie jest. Co kupimy sobie tabletki odchudzające i będziemy leżeć i jeść i samo się zrobi? Tak to nie działa Pamiętam, że ważna jest też motywacja i kiedy się odchudzałam to byłam zakochana w pewnym chłopaku. On mnie zmotywował i zaczęłam działać. Jeździłam codziennie 40 min na stepeku, piłam dużo wody, jadłam mniej i brałam tabletki na odchudzanie Raspberry Bio 5. Tak się złożyło, że schudłam 25 kg w 2,5 miesiąca i jestem z siebie dumna Polecam wszystkim dziewczynom, które chcą się odchudzić raz i porządnie
15 w miesiąc, 20 w 2 miesiące, 25 w 2,5 miesiąca... zależnie od wątku zahaczającego o tematykę odchudzania, w ciągu kilku minut. Wszystko dzięki magicznym pigułkom. Nie ma to jak nienachalna reklama