no i tu jest wlasnie problem..bo bylem juz u 3-4endykronologöw..hormony w teorii w normie,nawet jak na skraju.,a ze nosem ryje po pare dni po ziemi,po treningach..i wszystko mnie boli,to jest dla nich niewazne..
sam nie wiem jak temat ugrysc--juz sie nawet zastanawiam nad kuracja testosteronowa.pod okiem lekarza,by sprawdzic czy bede sie czuj lepiej..ja licze tylko zawsze dni od trenigu do treningu,by byc wmiare fit i to od lat.,o postepie nawet mowy nie ma i to przy 2-3 treningach.
poraszka..ostatnio bylem biegac,20 min 3,4 km..to nie jakis osiag,bo na thaiboxie lub boxie tez biegamy rozgrzewka itp..i 3-4 dni mjalem zakwasy w udach!
ostani piatek troche pompek odwrotnych i zakwasy w tricepsach 3 dni..i tak w kölko od lat.,do tego nocne pocenie,brak energi itp.,
ide do lekarza ,robie krew wszystko w normie.,pare hormonöw na skraju albo podwyszone,ale w normie..i jak tu marzyc o jakims sportowym zyciu i jeszcze energia na rodzine itp..
cieszki temat ale moze ktos z was ma pomysl..
ostatnio bytam kolegi(totalny przecietny gosc,budowa normalna,nawet lekki brzuszek.,sport od roku uprawia)jak po trenigu sie czuje.,möwi ze ostatnio zrobil mma(90min)+box(90 min) i na 2 dzien 0 zakwasöw..ja z wieloletnim stazem mam na 2 dzien po 60 min treningu zakwasy na 2-3 dni..jak tu sie nie podlamac..jem co 3-4 godz,nie tyje..power malo..180cm 79kg..
problemy z regeneracja-problem z hormonami!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A kiedy w końcu zrozumiecie, że sport (biegania) nie jest dla każdego? Ile razy o tym można pisać... Nie dla każdego jest granie na instrumentach, nie dla każdego jest taniec, nie dla każdego jest śpiew, nie dla każdego są całki do rozwiązania...
Trzeba poszukiwać innej formy aktywności, a nie użalać się nad sobą i patrzeć na innych...
Trzeba poszukiwać innej formy aktywności, a nie użalać się nad sobą i patrzeć na innych...
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
mysle ze to zly poglad.
jestem akurat bylem trenerem fitnesu i kulturystyki.,fakt ze ostatnio pracowalem jako trener jakies 12-15 lat temu.,
ale generelnie kazdy jest zdolny do trenigu i wysilku.mjalem sporo podobietrznych co naprawde robili niesamowite rzeczy.
i mam tez mnöstwo znajomych co sa zwyklymi kowalskimi a uprawiaja wiecej sportu niz ja i tego nawet nie maja diety,supplemtacji i nic ich nie boli.,
ja kaurat,biegac nie lubie i malo biegam.,a problem tkwi w kiepskiej regnerecji i braku energi genralnie.
ze sportöw moge wszystko uprawiac i efekt jezeli chodzi o potrenigowe jest zawsze taki sam..obolaly,dluga regeneracja itp..
ale tez jestem po dluszej jezdzie samochochodem zmeczony,po dluszych zakupach itp
mimo to uprawiam sport,zajezdzam sie przez to i jecze mniej mam energi na cokolwiek i to jest problem.-)
nie ma to nic wspölnego ze stekaniem sztucznym,bo nic z tego nie mam.,ani zwolnienia lakarskiego,ani taryfy ulgowej.
mam wlasna firme,jak nie mam energi by ja prowadzic to möj problem,itp
jestem akurat bylem trenerem fitnesu i kulturystyki.,fakt ze ostatnio pracowalem jako trener jakies 12-15 lat temu.,
ale generelnie kazdy jest zdolny do trenigu i wysilku.mjalem sporo podobietrznych co naprawde robili niesamowite rzeczy.
i mam tez mnöstwo znajomych co sa zwyklymi kowalskimi a uprawiaja wiecej sportu niz ja i tego nawet nie maja diety,supplemtacji i nic ich nie boli.,
ja kaurat,biegac nie lubie i malo biegam.,a problem tkwi w kiepskiej regnerecji i braku energi genralnie.
ze sportöw moge wszystko uprawiac i efekt jezeli chodzi o potrenigowe jest zawsze taki sam..obolaly,dluga regeneracja itp..
ale tez jestem po dluszej jezdzie samochochodem zmeczony,po dluszych zakupach itp

mimo to uprawiam sport,zajezdzam sie przez to i jecze mniej mam energi na cokolwiek i to jest problem.-)
nie ma to nic wspölnego ze stekaniem sztucznym,bo nic z tego nie mam.,ani zwolnienia lakarskiego,ani taryfy ulgowej.
mam wlasna firme,jak nie mam energi by ja prowadzic to möj problem,itp