Zryj? To tego się nie wciąga?F@E pisze:Pij dobrą kawę średnio paloną z mlekiem jest super, a nie żryj jakiś syntetyków...
Kofeina
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
Ze śmietanka 30-40% a zapomnisz o mleku.F@E pisze:Pij dobrą kawę średnio paloną z mlekiem jest super, a nie żryj jakiś syntetyków...
pozdro
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja przed bieganiem pije kawę z epresu przelewowego. Dodaje mi energii. Czy to zdrowe. Pewnie nie. Jak nic nie wypije to ciężko się pobudzić do treningu. Może coś lepszego zdrowszego na pobudzenie ?
a kto ci powiedział że sensowne ilości kofeiny są niezdrowe a wręcz przeciwnie.zelu89 pisze:Ja przed bieganiem pije kawę z epresu przelewowego. Dodaje mi energii. Czy to zdrowe. Pewnie nie. Jak nic nie wypije to ciężko się pobudzić do treningu. Może coś lepszego zdrowszego na pobudzenie ?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Przerzuciłem się na kawę zieloną ze względów zdrowotnych. Ale ogólnie kawa dla mnie jest bardzo moczopędna.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
A mnie kawa odwadnia i wysusza.Maksymilian pisze:Przerzuciłem się na kawę zieloną ze względów zdrowotnych. Ale ogólnie kawa dla mnie jest bardzo moczopędna.
Wysłane z mojego SM-G360F .
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."