skręcony staw skokowy
- kepil
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
czesc własnie mineły 3 tygodnie a ja juz jestm po rechabilitacji i chciałbym zebyscie mi jakies cwiczenia policili wzmacniajace staw skokowy i ile mam jeszcze miec przerwy w treningach
- Bimber
- Rozgrzewający Się
A ja na twoim miejscu zastanowił bym się poważnie nad tym sezonem:( rok temu miałem podobną kontuzję i do końca jesieni nie mogłem grać, ale ja gram rekreacyjnie. Był wyraźny dyskomfort, ból przy każdym przyjęciu piłki.
Kumpel przyszły lekarz mówił mi coś o zastrzykach regenerujących ale są cholernie drogie popytaj lekarza.
Ale najważniejsze jest to że te trzy tygodnie to na pewno za mało zresztą spróbuj zagrać a sam zobaczysz że to nie to....
Kumpel przyszły lekarz mówił mi coś o zastrzykach regenerujących ale są cholernie drogie popytaj lekarza.
Ale najważniejsze jest to że te trzy tygodnie to na pewno za mało zresztą spróbuj zagrać a sam zobaczysz że to nie to....

- kepil
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dzis pierwszy raz biegałem po boisku a od tygodnia biegam po bierzni na rechabilitacji i przy biegu nie czułem wogóle bólu w kostce a biegałem w sciagaczu ale to był tylko trucht i było ok.dzis tez byłem u lekarza powiedział mi ze wszystko sie goji dobrze i od nastepnego tygodnia mam juz powoli piłke kopac spokojnie i zobaczymy co bedzie w kazdym razie dalej czekam na rady i jak ten staw moge wzmocnić.jem tez tabletki flexodon od tygodnia prosze o rady!!!
(Edited by kepil at 7:53 pm on April 2, 2004)
(Edited by kepil at 7:53 pm on April 2, 2004)