wieczorny trening + odżywka po treningu

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
fantom
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:21
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

F@E pisze:
http://bieganie.pl/?cat=27&id=2889&show=1

daj se spokój z tym artykułem hr hr
Widze ze nie pierwszy raz podwazasz opinie mimo wszystko uznanych specjalistow od dietetyki sportowej wiec mam nadzieje ze masz ku temu wyrazne powody i jestes przekonany o absolutnej slusznosci swoich slow. Nie wiem skad czerpiesz wiedze i jakie masz pod tym katem podwaliny naukowe ale pamietaj ze musisz brac odpowiedzialnosc za to co piszesz gdyz zapewne wiele ludzi to przeczyta i byc moze beda sie toba sugerowali.
PKO
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

fantom pisze:
F@E pisze:
jestes przekonany o absolutnej slusznosci swoich slow.
o, to na pewno :D
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
F@E
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

fantom pisze:
F@E pisze:
http://bieganie.pl/?cat=27&id=2889&show=1

daj se spokój z tym artykułem hr hr
Widze ze nie pierwszy raz podwazasz opinie mimo wszystko uznanych specjalistow od dietetyki sportowej wiec mam nadzieje ze masz ku temu wyrazne powody i jestes przekonany o absolutnej slusznosci swoich slow. Nie wiem skad czerpiesz wiedze i jakie masz pod tym katem podwaliny naukowe ale pamietaj ze musisz brac odpowiedzialnosc za to co piszesz gdyz zapewne wiele ludzi to przeczyta i byc moze beda sie toba sugerowali.
Gdzie go podważam :niewiem:
Qba Krause pisze:
fantom pisze:
F@E pisze:
jesteś przekonany o absolutnej słuszności swoich slow.
o, to na pewno :D
Nie nie nie i jeszcze raz nie, chodziło o coś całkiem innego, artykuł jest za długi jak na tak proste zasady żywieniowe, po treningowe i przed pójściem spać. Jest to dobry artykuł ale po co brnąć w coś takiego jak napisałem w dwóch zdaniach co można zjeść, artykuł można przeczytać by zwiększyć swoją wiedzę i wyciągnąć jakieś wnioski dla siebie, chodziło mi tylko o prostotę tematu dla tego napisałem żeby dał sobie spokój a artykuł jak sądzę i tak przeczytał z ciekawości :)

pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
Master Piernik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32'41''

Nieprzeczytany post

Olimp Anabolic Amino 9000 :hej:
Do poprawienia:

5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015

I co się tak cieszycie życiem i tak wszyscy umrzemy...
witol
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze: biegacz nie potrzebuje odzywek tylko odpowiedniego jedzenia, ale żeby odpowiednio zjeść, trzeba pomyśleć, kupić i przyrządzić.
Tak, tak, oczywiście... Za to suplementy - jak trafnie zauważył Qba Krause - można zjadać bez opamiętania, bez wiedzy, bez pomyślenia i bez kupowania!

:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Zbyt dużo zbyt szybkiego biegania powoduje nadmierną konsumpcję tlenu przez mięśnie - co w efekcie skutkuje niedotlenieniem mózgu i pisaniem głupot na forum! :hej:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ