Pewnie przy grupie C hehe, popijalem cole bo to byla kofeina, czyli niby moc ktora troche stawia czlowieka na nogi pfff glupota. Teraz sie dowiedzialem, ze powodem moich zmeczen, sennosci bylo po prostu brak bialka w ogranizmie.gasper pisze:to przy jakiej grupie krwi zalecają cole?Saanaral pisze:przezucilem sie na wode mineralna koniec z jakimis colami czy innymi napojami gazowanymi. Po miesiacu
hmmm... już samo to chyba zadziała. Bez względu na grupę krwi.Saanaral pisze:przezucilem sie na wode mineralna koniec z jakimis colami czy innymi napojami gazowanymi. Po miesiacu napisze wam jakie u mnie sa rezultaty, czy to dziala.
lekarzem jakieś specjalizacji? bo jak chirurgiem to niezbyt dobra rekomendacja, a jak dietetykiem to można by się zastanowićgasper pisze:moja siostra twierdzi, że to totalna bzdura a ona jest lekarzem więc zdaje sie na niąSaanaral pisze:posluchaj co ma gosc do powiedzenia na ten temat http://www.trenerok.pl/index.php/filmy- ... ybor-dietygasper pisze:dieta dopasowana do grupy krwi to największa bzdura jaką można wymyslic
pewnie niedługo pojawią się diety dla blondynek i łysych
przed posiłkiem picie nie rozcieńcza?CríostóirSweeney pisze:Nie pij nic po posiłku bo to rozcieńcza soki trawienne...
Napij się przed posiłkiem.
pozdro
Saanaral pisze:Zainterowala mnie dosc mocno watrobka, ponoc to bardzo dobre i stosowane do diety przyspiesza metabolizm.