Waga

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

@up

Masz na mysli jablczan kreatyny ;-)?
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
New Balance but biegowy
tomasz

Nieprzeczytany post

Gratuluję pomysłu trucia się kreatyną.
szefo141
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Po monohydracie jest bardzo duzy efekt napompowania sie ale juz krealkalyn jest bardzo dobry dla sredniodystansowcow a takze dlugasow nie ma po nim duzego wzrostu masy a przychodzi bardzo duzo sily. Wiem po wlasnym doswiadczeniu i naprawde polecam krealkalyn jesli chce sie nabrac sily i szybkosci mi pomogla:) (waga nie wzrosla u mnie)
tomasz

Nieprzeczytany post

Nie szkoda wam zdrowia?
szefo141
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Suplementacja nie wplywa zle na organizm. Ja nie widze np trenowania bez carbo a to tez jest suplementacja jak bcaa czy hmb. Wszystko te suplementy jak kreatyna czy bcaa mamy normalnie w organizmie ja tylko zwiekszam ich poziom aby moj organizm lepiej pracowal. Kreatyne kazdy czlowiek wprowadza do organizmu (no oprocz wegetarian) poniewaz jest on w zwierzecym miesie.
tomasz

Nieprzeczytany post

Kreatyna szkodzi nerkom.
Carbo to jest skrobia – czyli to samo co kisiel, którzy sobie zrobisz i zjesz.
BCAA – to aminokwasy, trzy żeby było ciekawiej – jak organizm potrzebuje 4 (lub więcej) do syntezy białka x… to nie zrobi tego, bo nie ma z czego. Więc sens suplementacji BCAA jest prawie żaden.
Każde przyjmowanie proszków, tabletek, płynów, które nie są naturalne szkodzi. Tak samo jak każda witamina przyjmowana w formie tabletki.
Żeby było jeszcze ciekawiej, większość suplementów kulturystycznych to nic innego jak najzwyklejszy koks w niewielkim procencie plus efekt placebo.

To jest towar, który trzeba sprzedać. Im lepsza reklama, im więcej wierzących, tym bardziej interes się kręci. Suplementy to pic na wodę.
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

ja przy wzroście 184 ważę obecnie 72 km, do maratonow wiosnennych chce zejsc do 70 :-)
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
Awatar użytkownika
Libero
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

hm, a ja mam wzrost 185cm i waże ok 78KG ale jestem, hm, chudy, nawet myslkę że za chudy :ble:
Zaczynam biegać....znowu
ODPOWIEDZ