Rolli pisze:Yahoo pisze:Musisz wyostrzyc wrażliwość swoich receptorow np poprzez takie preparaty:Pyth0n pisze:a podczas zawodów np ??
ogólnie kofeina dziwnie na mnie działa ;/ biorę sobie np. 200 mg shota i jedyne co to mam nerwa i niepokój ... a żeby mnie to jakoś fizycznie pobudzało to średnio ;/
Adrenal reset od CTD, adrenal optimizer od Jarrow, andrenal energy formula od life extension, ashwagandha 5-7%. Withanolidow.
No i odstawić jakiekolwiek stymulanty.
A zamiast stymulantow (plus to co wyzej wymieniłem) mozesz brac rhodiole rose'a 5% salidrosides i 4% tyrosol (i nie patrz na rosavins) + żeń-szeń koreański badz syberyjski aby miec energie do zycia.
I dorzucić należałoby NALT (N-acetyl L-tyrosine), ze wzgledu na uzupełnienie noradrenaliny i dopaminy, bo pewnie są wyczerpane powyrzucane z neuronów poprzez trening + branie stymulantow np kawa. LECZ MOZESZ wykonac badanie na neuromediatory jak serotonina, dopamina czy noradrenalina.
Agmatyne tez trzeba by bylo dorzucić, a to ze wzgledu na osłabienie NMDA co wzrosnie ilosc neuroprzekaźników jak dopamina czy noradrenalina, przez co czujemy sie lepiej. Nadmierna pobudliwosc receptorow NMDA skutkuje spadkiem koncentracji monoamin (noradrenalina i dopamina). I jest lipa.
I dorzucić trzeba hupercyna A.
A zeby bylo jeszcze lepiej, to mozna dac urydyne a do urydyny albo CDP-choline badz alpha GPC (zrodlo choliny) oraz DHA.
No i pozostała tauryna zwiększającą wrażliwość na katecholaminy. No coz. Duzo pieniędzy pojdzie.
I badania hormonów płciowych i nadnerczy zrob.
Wysłane z mojego DUK-L09 .
To bułki z masłem i serem sie już nie je?
No juz nie, lepiej bułkę banan i drzem
Wysłane z mojego DUK-L09 .