Jajka czy banan ?

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
nitroglow
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jan123 nie wiem czemu polecasz banana z rana. Banan to cukry proste, po których większości osób chce się spać a nie biegać. Po treningu oczywiście białko i trochę więcej węglowodanów (tu lepiej jeść te banany), przed treningiem węglowodany złożone ale nie za dużo (żeby mieć siłę).
Biegam po lesie, biegam w pracy, biegam w maratonach. Precz z bieganiem w miejscu!
New Balance but biegowy
Yahoo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:30
Życiówka w maratonie: 3:44:25

Nieprzeczytany post

Jadlem banany, nie jem w ogole bananow i. żadnej różnicy nie czuje, nie widze kiedy jadlem banany i kiedy nie jem bananow.

Wysłane z mojego DUK-L09 .
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

nitroglow pisze:Jan123 nie wiem czemu polecasz banana z rana. Banan to cukry proste, po których większości osób chce się spać a nie biegać. Po treningu oczywiście białko i trochę więcej węglowodanów (tu lepiej jeść te banany), przed treningiem węglowodany złożone ale nie za dużo (żeby mieć siłę).
Banan to środek nasenny?
Awatar użytkownika
Sikor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:35
Życiówka w maratonie: 3:13:29
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:
nitroglow pisze:Jan123 nie wiem czemu polecasz banana z rana. Banan to cukry proste, po których większości osób chce się spać a nie biegać. Po treningu oczywiście białko i trochę więcej węglowodanów (tu lepiej jeść te banany), przed treningiem węglowodany złożone ale nie za dużo (żeby mieć siłę).
Banan to środek nasenny?
A to nie zaobserwowales jeszcze do tej pory tych wszystkich tenisistow, ktorzy zasypiaja na korcie po zjedzeniu banana? :hejhej:
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać

Nieprzeczytany post

Hahahaha kabaret. Powiedz którego dietetyka się nasłuchałeś , a powiem Ci jak głęboko sięga królicza nora ;)
Awatar użytkownika
Arek Bielsko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

tak ogólnie, to mam nieodparte wrażenie, że ten temat i niektóre wypowiedzi to jakiś FEJK po prostu :bum:
ale czytam w ramach rozrywki :hahaha:
"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Arek Bielsko pisze:tak ogólnie, to mam nieodparte wrażenie, że ten temat i niektóre wypowiedzi to jakiś FEJK po prostu :bum:
ale czytam w ramach rozrywki :hahaha:
:taktak:
ODPOWIEDZ