Kubełek KFC

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Yahoo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:30
Życiówka w maratonie: 3:44:25

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:
Yahoo pisze: Rolli oj rolli dalej tyś taki naiwny.
Zaopatrzyć sie w mieso z marketu i dac dla psa buahahaa dobre, bardzo dobre.

Jak chce sie to mozna zdobyc mieso dobrej jakosci, ale to trzeba pochodzić, po pytac.

Wysłane z mojego SM-T113 .
A ty dalej taki naiwny i wierzysz ze rolnik dla ciebie dzisiaj rano rozłożył swinke na czesci pierwsze. No bo przeciez ty przyjdziesz i kupisz 500g. A ta reszta? No tak, nikt nie kupi to sie wyzuci... bzdury.

I ty dalej taki naiwny, ze wierzysz, ze rolnik tylko dla ciebie akurat bierze tylko BIO do karmienia swinek.

I ty dalej taki naiwny, ze wierzysz, ze rolnik tylko dla ciebie rezygnuje z antybiotykow i srodkow przyspieszajacych tuczenie.

I ty dalej taki naiwny, ze wierzysz, ze rolnik tylko dla ciebie rezygnuje z peklowania i pompowania woda...

No to ty jestes naiwny.
Widze ze emocjami rzucasz na prawo i lewo. ;)
Masz problem z samokontrola rolli.
Kazda dobra czy zla informacja na twoj temat i twoje otoczenie wplywa negatywnie na ciebie.
Nie mozesz sie po prostu powstrzymac aby mi tytuaj odpisac. I udowodnic ze to ty masz nadziemska racje. Smiac sie aż chce. Nie bede sie śmiał, bo nie wypada mi.

Wysłane z mojego SM-T113 .
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
PKO
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

b@rto pisze:Tylko z ostatnim punktem się nie zgodzę Rolli - jak będzie walił tam wodę, to następnym razem klient nie przyjdzie po wędlinę i powie też swojemu koledze, żeby tam nie kupował.
Kto w takim razie kupuje w marketach cały ten badziew po 12 PLN/kg?
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Yahoo pisze: Widze ze emocjami rzucasz na prawo i lewo. ;)
Masz problem z samokontrola rolli.
:orany: :orany: :orany:
To dlatego, jak przeczatalem twoj tekst... to dlatego... od razu pobiłem zone, skopałem psa i gonie teraz dzieci z siekiera... acha... teraz to wszystko jasne... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

No fajnie. Brak tobie logicznych argumentów, ze piszesz takie hobby-psychologiczne-wypocinki?

Odpowiadam na twoje teksty, bo piszesz bzdury co mnie bawi, a ze mi nudno, to pisze w tym temacie, gdzie fajnie obserwowac ludzi lepszego sortu, którzy maja problemy z innym zdaniem i wierza w sredniowieczne bajeczki.

Ludzie trzymajcie mnie, bo nie panuje nad soba... :taktak: :taktak:
Ide zjeść kiełbaskę. Mniam.
Awatar użytkownika
b@rto
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38

Nieprzeczytany post

Kangoor5 pisze:Kto w takim razie kupuje w marketach cały ten badziew po 12 PLN/kg?
Osoby, które nie mają dostępu do swojskich wędlin, które nie mają czasu lub chęci ich szukać lub których nie stać na droższe wyroby.
kojot19922
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:15

Nieprzeczytany post

b@rto pisze:
Kangoor5 pisze:Kto w takim razie kupuje w marketach cały ten badziew po 12 PLN/kg?
Osoby, które nie mają dostępu do swojskich wędlin, które nie mają czasu lub chęci ich szukać lub których nie stać na droższe wyroby.
Trzeba jeszcze umieć odróżnić czy wyrób jest swojski, czy swojski tylko z nazwy, a wielu ma z tym problem. Zdziwił byś się jaką tandetę czasami wciska się ludziom pod nazwą "swojskie".
Awatar użytkownika
b@rto
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38

Nieprzeczytany post

Jako swojskie nazywam wyroby zrobione wg odpowiedniej "sztuki" masarskiej, z odpowiednim doborem produktów itd. Nie mówię nawet o wyrobach z nazwą "swojska" i z ceną np. 40 zł/kg, bo to też ma niewiele wspólnego z jakością.
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Rozmarzyłem się. Nie ma to jak Jamón ibérico
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ