Biegam i nie chudnę...

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
adi55
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Robienie samych brzuszków nic Tobie nie da. Aby spalić tkankę tłuszczową trzeba ją spalić z całego Ciała. Czyli trzeba spalać kalorie i uzupełniać je " odpowiednimi produktami zawierającymi węglowodany złożone oraz białko . Ja robię transport morski i muszę przyznać że potem Bieganie idealnie się w tym sprawdza ale można mieć do tego alternatywe np. zapisać się na jakiś sport czy sztuki walki.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2017, 10:58 przez adi55, łącznie zmieniany 1 raz.
01.04.2017 - start
PKO
Yahoo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:30
Życiówka w maratonie: 3:44:25

Nieprzeczytany post

adi55 pisze:Robienie samych brzuszków nic Tobie nie da. Aby spalić tkankę tłuszczową trzeba ją spalić z całego Ciała. Czyli trzeba spalać kalorie i uzupełniać je " odpowiednimi produktami zawierającymi węglowodany złożone oraz białko . Bieganie idealnie się w tym sprawdza ale można mieć do tego alternatywe np. zapisać się na jakiś sport czy sztuki walki.
Jak będziesz spalał kalorie i je uzupełniał to nic z tego nie będzie. Bedziesz taki sam zawsze. XD.

Wysłane z mojego SM-T113 .
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
kamel89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48 min 28 sek

Nieprzeczytany post

Człowiek jak chce to może. Bieganie, dieta MŻ czyli mniej żreć do tego dołożyłem na siłowni trening obwodowy, pół godziny i mam już dość . Z 95 mam już 88.5 kg :)

Wysłane z mojego Nexus 5X .
Blog http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... 10#p630610
Komentarze http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=38120

Czasem by móc biec dalej trzeba na chwilę się zatrzymać
adi55
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Nie zgodzę się niektórzy robią swoje diety po 1000 kalorii dziennie przez miesiąc a potem wracają do swojego normalnego odżywiania i waga wraca. Głupotą jest myślenie czym miej jesz tym chudniesz. Tylko jest coś takiego jak zapotrzebowanie kaloryczne i nie należy zjezdzać poniżej tego.
Moim zdaniem trzeba więcej ruchu. Ja jak byłem mały to zjadałem prawie bochenek chleba na kolacje a byłem chudy jak patyk. Co dziennie 5 godzin spędzałem na boisku.
Do tego jak odstawisz napoje gazowane , słodycze, i fast foody i jadł produkty gdzie masz mało węglowodanów prostych i zwiększysz swoją aktywność fizyczną to efekt będziesz miał murowany!
01.04.2017 - start
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ