Ból pleców w odcinku lędźwiowym

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Maciek_1886
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dziekuje za zainteresowanie tematem. Zdobylem skierowanie do ortopedy, pojde jak najszybciej sie zapisac, to moze mnie przyjma jeszcze w 2015 :-) zostawilem juz prywatnie u fachowcow ponad 1000zl i wciaz nie moge sie w pelni cieszyc bieganiem. Im bardziej chce wrocic, tym czesciej cos sie sypie...
PKO
sojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A u fizjoterapeuty byłeś? Takiego zajmującego się terapią McKenziego. Ortopedzi to wiesz, inwazyjne ludzie. Najlepiej wywiercić, uciąć, wkręcić itp. A! I jeszcze jakiś ketonal zapiszą. Do fizjoterapeuty (niestety prywatnie) dostaniesz się szybciej.
Gdybym ja nie uparł się na ortopedę tylko poszedł do fizjo temat nogi miałbym załatwiony w 3 a nie 6 tygodni.
Maciek_1886
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Bylem u ortopedy specjalisty w Krakowie(leczyl podobno kadre Polski w pilce noznej...), pozniej probowalem akupunktury(zaluje wydanejh kasy) i pozniej wyladowalem w Katowicach w przychodni na zabiegach fala uderzeniowa. Sam sobie ja wyczytalem w internecie, tak samo jak sam zdiagnozowalem u siebie zapalenie rozciegna, co specjalista potwierdzil pozniej robiac zdjecie. Wszystko robilem oczywiscie prywatnie, bo z NFZ to predzej umre. Nigdy wczesniej nie mialem takich problemow, dopiero jak zaczalem biegac... Z jakim kosztem musze sie liczyc idac znow prywatnie? Bardzo bym chcial zeby zrobiono mi rezonans magnetyczny, albo cokolwiek przeswietlili. Jak pojechalem do szpitala do Piekar Slaskich, to stwierdzili ze moze to byc dyskopatia i tyle, 'powinno samo przejsc'. Bardzo chce z tego wyjsc, a od 5 miesiecy dziennie walcze z bolem, wiekszym badz mniejszym. Mam wrazenie, jakby mnie bolala kosc, a nie miesnie czy sciegna. Bardzo nieprzyjemne uczucie :(
sojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

"Moja" fizjoterapeutka w Bydgoszczy za wywiad dotyczący kręgosłupa (obejmujący również powyginanie kończyn itp) bierze 50 zł, kolejne wizyty 30. W ramach tego dostałem zestawy ćwiczeń wzmacniających mięśnie grzbietu (i nie tylko grzbietu).
Maciek_1886
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Musze wiec poszukac kogos u siebie w okolicy i sprobowac. Dodatkowo postaram sie tez w tym tygodniu pojechac zapisac do ortopedy, termin strzelam: wrzesien 2015 :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ