"Dieta" do oceny-kalorie
- kfadam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1.05
- Życiówka w maratonie: brak
Niczego nie krytykuje taka jest bichemia naszego orbganizmu a skutki diety wysokowęglowodanowej widać szczególnie dobrze w USA, szczupli są tylko bardzo aktywni i to też nie zawsze. Poczytaj sobie wykład lekarza zza wielkiej wody http://dieta.tvtom.pl/insulina-i-jej-wp ... etabolizm/
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
Najalepsza dieta to dieta zrównoważona...
ALE!!!! z nastawieniem na zdrowe tłuszcze! i niezbyt dużą ilość węglowodanów, a jak już to tych lepszych...
ALE!!!! z nastawieniem na zdrowe tłuszcze! i niezbyt dużą ilość węglowodanów, a jak już to tych lepszych...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:37:35
- Życiówka w maratonie: 02:58:32
No i doszedłeś do sedna sprawy.Góral1993 pisze:Najlepiej chyba mnie zrec poprostu i regularnie cwiczyc
Jak już pisałem sporo kilogramów zrzuciłem nie stosując żadnej diety. Kluczem są regularne treningi:)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
Nie.Góral1993 pisze:Juz widze powoli efekty. Czy wy tez macie tak ze rano brzuch super fajny, plaski a po zjedzeniu czego kolwiek balon?
Dobrze ci radze nie patrz na razie na efekty bo to wszystko zludne i subiektywne. Na efekty to mozesz patrzec po 3 miesiacach.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:37
Nawet jeżeli nic nie zmieniłeś w swej diecie to regularne treningi poprawiają metabolizm oraz wrażliwość insulinową. Jednak jeżeli spożywasz dużo więcej niż jesteś w stanie przerobić, to nie ma siły, schudnąć się nie da.krzys1001 pisze: No i doszedłeś do sedna sprawy.
Jak już pisałem sporo kilogramów zrzuciłem nie stosując żadnej diety. Kluczem są regularne treningi:)