Bieganie po badaniu krwii
- kcheck
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zależy od pobranej ilości.
Jeśli jest to pobieranie do badania (1-2 strzykawki) to nie ma żadnego problemu.
Jeśli oddajesz krew w stacji krwiodawstwa i oddasz jej dużo (max. to niecałe 500ml) to na pewno będziesz czuł osłabienie. Idealnie w takich warunkach jest iść spać po oddaniu by organizm miał czas na regenerację. Na pewno tego dnia nie powinieneś się przeciążać (pomyśl albo o skróceniu treningu albo o przełożeniu go na następny dzień).
pozdrawiam
Jeśli jest to pobieranie do badania (1-2 strzykawki) to nie ma żadnego problemu.
Jeśli oddajesz krew w stacji krwiodawstwa i oddasz jej dużo (max. to niecałe 500ml) to na pewno będziesz czuł osłabienie. Idealnie w takich warunkach jest iść spać po oddaniu by organizm miał czas na regenerację. Na pewno tego dnia nie powinieneś się przeciążać (pomyśl albo o skróceniu treningu albo o przełożeniu go na następny dzień).
pozdrawiam
>
Indywidualne plany treningowe na siłownię +dieta i suplementacja >>> K2FIT.pl
Zniżka 10% do końca lutego
>

Zniżka 10% do końca lutego
>
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Tak jak napisałem jest to pobieranie krwi do badań wraz z moczem, więc
raczej dużo jej nie ubędzie.Co do biegania to biegam około 35 minut.Nic się złego nie stanie jeśli pójdę pobiegać ?
raczej dużo jej nie ubędzie.Co do biegania to biegam około 35 minut.Nic się złego nie stanie jeśli pójdę pobiegać ?
- scouser
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:03
To są naprawdę niewielkie ilości, ja ostatnio godzinę po pobraniu biegałem bez żadnych skutków.