Opaski na kolana(dobra rada)

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
baczek0
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A więc chodzi o to że na wakacjach grałem na asfalcie w kosza przez całe dwa miesiące (to mniee zgubiło:(
(co do butów miałem reeboki wa bardzo dobrym stanie ale mimo pod koniec wakacji zaczą łę m odczuwać ból w kolanach (na poczatku było to lewe póź niej doszło prawe) Udałem sie do specjalisty od kolan( w rzeszowie)
i stwierdził że za dużo urosłem(coś ze wzrosstem) i nakzał 3miesiące zero treningu wfu itp...
(co do treningu trenowałem 3xw tygodni kosza lecz zawiesiłem 1,5roku temu no i na wakacjach postanowiłem wrócić i wtedy pojawiły sie te bole - są to bule krótkie z ktorymi mogłbym dalej grać ale wole nieryzykować - teraz zamierzam pojśc poraz pierwszy od 3,5 miesiąca na wf i dla bezpieczeństwa chciałbym sobie kupić opaski na kolana-w necie szukałem i znalazłem coś takiego : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=78279880
czy to coś warte ? a może znacie jakieś inne sposoby ?
Bardzo prosze o pomoc ;)
            Cierpiący Na Ból Kolan
                          (*_*)    
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kliknij tutaj

Plus jak boli schładzać lodem co 2-3godz na 10-15min i smarować przeciwzaplną maśtygą.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
Awatar użytkownika
baczek0
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

no tak tylko mnie nie boli cały czas tylko w pewnych momentach - co do tego mają okłady z lodu i maście ???
            Cierpiący Na Ból Kolan
                          (*_*)    
ODPOWIEDZ