glukozamina
- Maciaszczyk
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Można. Oczywiście o ile nie ma innych przeciwsikazań, na przykład rozwalone kolano.Quote: from Mr bieg on 2:27 pm on July 7, 2004
Czy podczas przyjmowania jej można normalnie trenować?
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jest wskazana dla osób, którzy silnie obciążają stawy. Bierze się zwykle w cyklu 2 mc "łykania" - 2 mc przerwy. Zalecaną dawką dla dorosłego jest 1500 mg - zwykle 3 tabletki. Dobrze jest brać w zestawie np z: manganem, boswellią.
Ja biorę http://pl.kzw.cz/produkt.asp?nl_product_id=77
Ja biorę http://pl.kzw.cz/produkt.asp?nl_product_id=77
GG: 977722
- Ralphi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie jestem pewien czy te przerwy są konieczne. Spokojnie dawkę 1500mg/dobę można przyjmować permanentnie.
Istota ludzka powinna umieć zmieniać pieluszki, zaplanować inwazję, zarżnąć wieprza, sterować statkiem, zaprojektować budynek, napisać sonet, (...), ugotować smaczny posiłek, walczyć skutecznie, umrzeć bohatersko. Specjalizacja jest dla insektów.
-
- Rozgrzewający Się
Glukozamina podobno pomaga ale:
zwróć uwagę przy zakupie w aptece aby było napisane w składzie: SIARCZAN GLUKOZAMINY a nie jakieś tam chlorki glukozaminy, poza tym GLUKOZAMINA 500 (to jej stężenie) 3 razy dziennie przez 40 dni (czyli 120 ampułek) a potem 2 miesiace przerwy. Powodzenia
zwróć uwagę przy zakupie w aptece aby było napisane w składzie: SIARCZAN GLUKOZAMINY a nie jakieś tam chlorki glukozaminy, poza tym GLUKOZAMINA 500 (to jej stężenie) 3 razy dziennie przez 40 dni (czyli 120 ampułek) a potem 2 miesiace przerwy. Powodzenia
RafG