BIEGACZE
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
czy my przypadkiem nie jestesmy przewrazliwieni na punkcie urazow kontuzji i wszystkich innych takich spraw??
dzis rano wstalem i bolal mnie lokiec. gdyby w taki sam sposob bolalo mnie kolano to pewnie bym stwierdzil "wczorajszy trening przecholowalem".
kto wie moze nastepnego dnia bym sobie odpusicil i niepobiegl.
och wiem lepiej wsluchiwac sie w swoj organizm ale...
czy my przez to forom niejestesmy swirami na tym punkcie?
pewnie ktos zaraz powie "lepiej przewrazliwienie niz kontuzja" ale mi to wyglada zaczatki hipochondri.
dzis rano wstalem i bolal mnie lokiec. gdyby w taki sam sposob bolalo mnie kolano to pewnie bym stwierdzil "wczorajszy trening przecholowalem".
kto wie moze nastepnego dnia bym sobie odpusicil i niepobiegl.
och wiem lepiej wsluchiwac sie w swoj organizm ale...
czy my przez to forom niejestesmy swirami na tym punkcie?
pewnie ktos zaraz powie "lepiej przewrazliwienie niz kontuzja" ale mi to wyglada zaczatki hipochondri.
moje tipi twoim tipi
- Ralphi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No nie wiem. Jak kolanko napiernicza, trudno to zbagatelizować.....
Istota ludzka powinna umieć zmieniać pieluszki, zaplanować inwazję, zarżnąć wieprza, sterować statkiem, zaprojektować budynek, napisać sonet, (...), ugotować smaczny posiłek, walczyć skutecznie, umrzeć bohatersko. Specjalizacja jest dla insektów.
-
- Zaprawiony W Bojach
Oti wydaje mi się,że biegacze to bardziej egocentrycy niż hipochondrycy.
Te bóle i inne ala kontuzje to często sygnał dla otoczenia : uwaga jestem biegaczem - proszę się mną zainteresować.
Prawdziwy twardziel wychodzi z załozenia,że wszystko co mnie nie zabije,wzmocni mnie:)
Te bóle i inne ala kontuzje to często sygnał dla otoczenia : uwaga jestem biegaczem - proszę się mną zainteresować.
Prawdziwy twardziel wychodzi z załozenia,że wszystko co mnie nie zabije,wzmocni mnie:)
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
pewnie! tez tak sadze.Quote: from Ralphi on 5:53 pm on Mar. 1, 2004
No nie wiem. Jak kolanko napiernicza, trudno to zbagatelizować.....
ale po ostrych wygibasach na imprezie tanecznej czesto ,bolaly mnie kolana i jakos sie tym nie przejmowalem. albo wstajac rano slyszalem i czulem jakies "strzykania" i trzeszczenia. ;-)
czlowiek myslal sobie "starosc".
a z tym egocetryzmem heheh to bym sie zgodzil ale moi znajomi jak slysza ze nazekam na jakies bole to raczej sie ze mnie nabijaja. "chciales biegac to masz"
moje tipi twoim tipi
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
W pracy jak opowiadam o bieganiu - zaraz słyszę, że mój znajomy to biegał i........musiał poddać się operacji kolan a inny znajomy.....to.......ale moi znajomi jak slysza ze nazekam na jakies bole to raczej sie ze mnie nabijaja. "chciales biegac to masz"
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
SPORT TO ZDROWIE!
niedawno miałem tygodniowe zwolnienie od chiriurga. choroba zawodowa - schodzący paznokieć zmienił kierunek ruchu i zaczął wrastać
(Edited by krzycho at 12:01 pm on Mar. 2, 2004)
niedawno miałem tygodniowe zwolnienie od chiriurga. choroba zawodowa - schodzący paznokieć zmienił kierunek ruchu i zaczął wrastać
(Edited by krzycho at 12:01 pm on Mar. 2, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
A mnie boli w krzyzu jak jasna cholera ;( zlamalo mnie tak przy odsniezaniu podworka w niedizele -ale, jako ze twardym trza byc a nie mietkim, wczoraj zaliczylem basen
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
zobaczcie na te wszystkie tytuly postow w dziale zdrowie :
ból kości
MAŚĆ NA OTARCIA
Witaminy, odżywki
Kłopoty ze wzrokiem
Łąkotki i artroskopia
hipohondrycy jak nic.
ból kości
MAŚĆ NA OTARCIA
Witaminy, odżywki
Kłopoty ze wzrokiem
Łąkotki i artroskopia
hipohondrycy jak nic.
moje tipi twoim tipi
- Ralphi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No mnie po imprezie kolana nie bolą Chociaż, może masz rację. Moje dzisiejsze USG kolanka wykazało...... brak uszkodzeń tkanki miękkiej
A do egocentryzmu..... nie wiem. Samopoczucie, jakie daje bieganie, to poczucie sprawności, siły i dobrego humoru jest silniejsze i lepsze od uwagi innych ludzi
A do egocentryzmu..... nie wiem. Samopoczucie, jakie daje bieganie, to poczucie sprawności, siły i dobrego humoru jest silniejsze i lepsze od uwagi innych ludzi
Istota ludzka powinna umieć zmieniać pieluszki, zaplanować inwazję, zarżnąć wieprza, sterować statkiem, zaprojektować budynek, napisać sonet, (...), ugotować smaczny posiłek, walczyć skutecznie, umrzeć bohatersko. Specjalizacja jest dla insektów.