chudniemy? Chyba tracimy wodę.Santiago pisze:http://dziendobry.tvn.pl/video/produkty ... 48585.html
[video] Produkty, które sprawiają, że chudniemy.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ten filmik to takie bla bla bla o niczym :P Zero konkretów. Żeby zaraz nie pojawiły się wątki w stylu "jem 3 tabliczki gorzkiej czekolady dziennie i wciąż tyję" :PSantiago pisze:http://dziendobry.tvn.pl/video/produkty ... 48585.html
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
Laska jest dobra 
Lubię TVN
mam taką lachę jak na takie rzeczy patrzę
To wszystko ma taki wpływ na redukcję ciała choćby wcale z 1-2%, nie neguję używania takich rzeczy ale bez przesady
No ale coś trzeba kręcić i o czymś mówić tvn ... 
pozdro

Lubię TVN

To wszystko ma taki wpływ na redukcję ciała choćby wcale z 1-2%, nie neguję używania takich rzeczy ale bez przesady

pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:54
- Kontakt:
Ogólnie to owoce jagodowe to znakomite źródło antyoksydantów i pomogą nam zwalczyć nadmiar wolnych rodników. Jednak nawet gdybyśmy zjedli wiadro jagód to i tak nie ma szans na schudniecie
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
- goldie77
- Zaprawiony W Bojach
to zjedzmy 3 wiadra !apaczo pisze:Ogólnie to owoce jagodowe to znakomite źródło antyoksydantów i pomogą nam zwalczyć nadmiar wolnych rodników. Jednak nawet gdybyśmy zjedli wiadro jagód to i tak nie ma szans na schudniecie
na pewno pomogą - bo przecież w TeFałEnie mówili !
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeszcze raz sie powtórze kaloria kalorii nie równa. Zjadajac 50 g tabliczki czekolady to koło 250-300 kal. , natomiast spozywajac przysłowiowe 3 wiadra jagód uzupełniajac kalorycznosc podobną z czekolady organizm inaczej juz przyswoi energie z pozywienia.
Tym bardziej z prostuję nie liczy sie ilosc tylko jakosc i ilosc nie przechodzi w jakosc !
Tym bardziej z prostuję nie liczy sie ilosc tylko jakosc i ilosc nie przechodzi w jakosc !