Witam,
Od miesiąca nie trenuję z powodu kontuzji. We wtorek wracam do biegania. Pierwszy tydzień luźny, wprowadzający, ale co później? miałem rozpisany 25tyg trening i teraz 4tyg mam w plecy. Za tydzień nie wiem czy rozpocząć trening na etapie gdzie skończyłem czy trenować zgodnie z rozpiską jaki mi teraz przypada?
Trening po kontuzji
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
jak miałeś miesiąc przerwy to nie z rozpiską tylko od nowa rozpiski - a pomieszać troche z późniejszymi tygodniamisiodziu pisze:Witam,
Od miesiąca nie trenuję z powodu kontuzji. We wtorek wracam do biegania. Pierwszy tydzień luźny, wprowadzający, ale co później? miałem rozpisany 25tyg trening i teraz 4tyg mam w plecy. Za tydzień nie wiem czy rozpocząć trening na etapie gdzie skończyłem czy trenować zgodnie z rozpiską jaki mi teraz przypada?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ale miałes miesiąc przerwysiodziu pisze:Tylko, że biegałem już 6 tyg. i jak zacznę od nowa to plan wykonam w połowie.
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
Gdzieś usłyszałem, że po miesiącu przerwy w treningu, należy dwa miesiące poświęcić na powròt do formy sprzed przerwy. Ale raczej dotyczyło to zaawansowanych zawodnikòw.
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU