Powerade
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Krytykowałam produkt nie sponsora
.
I jeżeli można wprowadzić na rynek produkt zwiększający sprzedaż i osiągi sportowców to należy to zrobić bez urazy dla inteligencji "umięśnionych"
Powiem szczerze: myślałam że wykasują wątek zanim rozpocznie się dyskusja, tak sie nie stało czyli dyskusja prowadząca do symbiozy jest możliwa
:):)

I jeżeli można wprowadzić na rynek produkt zwiększający sprzedaż i osiągi sportowców to należy to zrobić bez urazy dla inteligencji "umięśnionych"

Powiem szczerze: myślałam że wykasują wątek zanim rozpocznie się dyskusja, tak sie nie stało czyli dyskusja prowadząca do symbiozy jest możliwa

-
- Rozgrzewający Się
Jak by reklamowali g........o w McDonaldzie jako mus czekoladowy to ludzie tez by jedli,siła marketingu i pieniądza.
Dokładnie. im mnie sztuczności tym lepiej dla organizmu
Dokładnie. im mnie sztuczności tym lepiej dla organizmu
Sport to zdrowie, zapraszamy na forum sportowe poświęcone aktywności fizycznej.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Producentom sie nie opłaca zupełnie nie dodawać barwników konserwantów. Produkt ma dłuuuga przynaleznosc do spozycia lepiej smkauje ładniej wyglada w przypadku powerrade kolorek. Z tym ze ta ,,kolorowa woda,, gdzies nam sie osiada w wenetrznych organach jest kumulowana przez lata a później.... buum
Mogliby robić naprwde zdrowe napoje itp. ale to po prostu sie nie opłaca nikomu. Wypuszczajac na rynek bez chemikaliów produkt jest o bardzo krótkim czasie do spozycia, wiekszosc pozostaje na sklepowych półkach i....lipa
Mogliby robić naprwde zdrowe napoje itp. ale to po prostu sie nie opłaca nikomu. Wypuszczajac na rynek bez chemikaliów produkt jest o bardzo krótkim czasie do spozycia, wiekszosc pozostaje na sklepowych półkach i....lipa
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Są tacy, którym się opłaca. Nie będę podawał nazwy firmy, by nie być posądzonym o reklamę. Będziesz chciał to sam znajdziesz odpowiedni izotonik (popularny) bez sztucznych konserwantów oparty o naturalne składniki.Colin2000 pisze: Mogliby robić naprwde zdrowe napoje itp. ale to po prostu sie nie opłaca nikomu.
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt: