UK-odkupię dobry spalacz lub zamiana

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
lieft
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

odkupię/kupię dobry spalacz, np scorch, clenbutical, tight, lipo6, dren mhp, fastin, grt fn ripped, gaspari mirotropin...itp.

Byle co mnie nie interesuje, jedynie zależy mi na dobrej cenie, dobrej czyli sporo niższej od tej na necie i przesyłka w uk.

Możemy pójść na wymianę, zapraszam na facebooka - adres w profilu, a potem na maila, pw.
Oddzwonię na terenie Uk lub na każdy numer stacjonarny w RP.

Jeśli ktoś stosował te lub inne spalacze, to zapraszam do dyskusji MERYTORYCZNEJ na forum i do podzielenia się swoimi odczuciami.

Co do forów sklepowo-sportowych mam znikome zaufanie, to co mają w zbędnych zapasach i im nie schodzi, ubarwiają na swoim forach podstawionymi dziesiątkami userów, naprawdę jest ich na pęczki. Sam byłem zaproszony kiedyś do takiego reklamowania towarów jednego z forum i po szybkim zapoznaniu się z tematem, szybko im podziękowałem. Jedynie nadmienię, że rzecz dotyczy jednego z największych forów sportowych w rp.
Pozdrawiam.
---------------
Aktualnie Nike Free 5.0 i Asics ogólnie
PKO
HealthAndBeauty
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie na każdym forum sa podstawieniu użytkownicy w celach marketingowych,to sie zradko zdarza. Musisz nabrać wiecej zaufania do sprawdzonych firm.
Sprzęt fitness, sprzęt sportowy : atlasy, rowery treningowe - www.HealthandBeauty.pl
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ