SEKS. NISKIE węglowodany; jako AFRODYZJAKI to tak !!
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kupiłem tą książkę KR-IRL, spoko kolejna do kolekcji lecz ujęła mnie może w 10% i wytyczyła jakieś nowe sposoby myślenia, nic specjalnego tak naprawdę, chlebkami można by się zwymiotować jeżeli ktoś by chciał to jeść non-stop. Brakło by mi życia na sprawdzanie czegoś co w książce podają za super sposób, tak naprawdę nie potrzeba nam takich chlebów na co dzień po za wyjątkowymi przypadkami, są inne sposoby, lecz nie powiem, mogą one urozmaicić nasz nawyk żywieniowy i nie neguję że nie są zdrowe.
pozdro
pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
- CríostóirSweeney
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 03:56:13
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Na chudnięcie tzw. redukcję są nawyki określające co jeść i ile by schudnać, jak będzemy jeść smalec z chlebem dziennie i golonkę z piwem, napewno nie będzie to dieta prozdrowotna, natomiast wczesniejsza będzie lepsza, więc istnieją sposoby, narzędzia w postaci wiedzy w układaniu posiłków i dobieraniu składników, więc istnieją dobre diety, i wcale nie trzeba się ruszać by utrzymać %BF, wystarczy rajonalnie i odpowiednio się odżywiać wg. jakiegoś przepisu-diety, które i tak wymagają tuningu zazwyczaj.
pozdro
pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"