Białostocka Grupa Biegowa
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witajcie zaczynam nowy watek naszej grupy i poprosze Was o deklaracje ze w koncu cos sie u nas ruszy i to nie tylko w internecie. Ja sie zawzielam i biegam ... podejmuje wyzwanie do biegania 5 razy w tygodniu. Mowie o tym oficjalnie bo potrzebuje silnego bodzca do realizacji a co napisane to sprzedane. Czekam na Wasze posty co u Was ciekawego .... moze w ta niedziele uda nam sie spotkac? Pozdrawiam Was (Ojla ciebie w szczegolnosci za podtrzymywanie nas na duchu )
gg 46090
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Trzymam Was za słowo i pozdrawiam.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
ja nic nie obiecuje!
ale wzwiasku z tym iz to z pierwsza moja wypowiedzi w tym watku wiec chcialbym podkreslic iz:
NIE CIERPIE RUDYCH
ale wzwiasku z tym iz to z pierwsza moja wypowiedzi w tym watku wiec chcialbym podkreslic iz:
NIE CIERPIE RUDYCH
moje tipi twoim tipi
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Widze ze poza dejotesem i oczywiscie jak zwykle Jola reszta kultywuje styl marudzenia i destruktywizmu heheh ludzie wiecej optymizmu. Pozdrawiam i dzis znowu biegam nie ma co sie poddawac chandrom i innym takim
gg 46090
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Pozdrawiam grupę Białostocką.
Ostatnio u was biegałem. Zahaczyłem ze dwa razy o Olmonty. Fajne miejsce na mieszkanie ... no i na bieganie. Przy takich warunkach biegałbym nie pięć a siedem razy w tygodniu.
Ostatnio u was biegałem. Zahaczyłem ze dwa razy o Olmonty. Fajne miejsce na mieszkanie ... no i na bieganie. Przy takich warunkach biegałbym nie pięć a siedem razy w tygodniu.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
-
- Wyga
A wiecie . ż e 5 czerwca tzn jutro jest Pierwszy Białostocki Półmaraton ???? Zapisy chyba w gimnazjum na Bacieczkach tam gdzie był Biag niepodlagłości
Dzisiaj przeczytałem Współczesną a tam mapka i informacje . !!!!!!!!!! Dobrze że nie zamieścili tego po biegu !!!!!:)
CZy ktos z Was o tym wiedział ???
MOze wystartuje dla zgrywu BO pewnie nawet kilometra nie przebiegnę
Aaaaa mam butki.
Dzisiaj przeczytałem Współczesną a tam mapka i informacje . !!!!!!!!!! Dobrze że nie zamieścili tego po biegu !!!!!:)
CZy ktos z Was o tym wiedział ???
MOze wystartuje dla zgrywu BO pewnie nawet kilometra nie przebiegnę
Aaaaa mam butki.
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja sie dowiedzialam dzis z radia .... zalosne ze nikt tego nie rozglosil jak trzeba .... ale cie sie dziwic rok temu szlam pobiegac na stadion a tu patrze ze za 2 godz maraton startuje hehehe. Bociek ty sie lepiej nie wyglupiaj bo ja cie udusze w szpitalu poduszka jak tam wyladujesz z rozwalonymi kolanami.
Madach: szkoda ze nie dales znaku ze jestes moze wtedy jakas mobilizacja by nastapila nastepnym razem daj znac. I chlopie ty mnie nie doluj z tym 7 razy w tygodniu bo ja dopiero wychodze z deprechy po miesiecznym lenistwie i plan biegania 5 razy w tygodniu to wyzwanie wielkie jak slon :D. Mieszkam w tym miescie tyle lat a za kazdym razem mam problem gdzie te Olmonty ... no ale juz wiem heheh.
Oti : TY MNIE CHLOPIE LEPIEJ NIE DENERWUJ BO NIE WIESZ JAKA POTRAFIE BYC KIEDY SIE WSCIEKNE HEHEH
Ojla .... a ciebie i tak lubie najbardziej (lizus)
MD .... halo mowi sie????
Dejotes .... zdrowiej i badz dzielny :D
Madach: szkoda ze nie dales znaku ze jestes moze wtedy jakas mobilizacja by nastapila nastepnym razem daj znac. I chlopie ty mnie nie doluj z tym 7 razy w tygodniu bo ja dopiero wychodze z deprechy po miesiecznym lenistwie i plan biegania 5 razy w tygodniu to wyzwanie wielkie jak slon :D. Mieszkam w tym miescie tyle lat a za kazdym razem mam problem gdzie te Olmonty ... no ale juz wiem heheh.
Oti : TY MNIE CHLOPIE LEPIEJ NIE DENERWUJ BO NIE WIESZ JAKA POTRAFIE BYC KIEDY SIE WSCIEKNE HEHEH
Ojla .... a ciebie i tak lubie najbardziej (lizus)
MD .... halo mowi sie????
Dejotes .... zdrowiej i badz dzielny :D
gg 46090
-
- Wyga
Święta racja Rudzik pójde chyba sobie jedynie popatrzeć ... ale fajnie by było pobiec w Pierwzsym półmaratonie Białostockim szczególnie ze mete to prawie widać z mojego okna ale jak pech to pech :):)
Będzie ktos moze jeszcez to sie spotkamy i pogadamy !!!
Będzie ktos moze jeszcez to sie spotkamy i pogadamy !!!
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
o nie dzis znowu pada ;-P nigdzie nie biegne w zadnym polmaratonie1 wczoraj pobiegalem godzinke ostrym jak namnie tempem juz wiem oczym mowila jola
"miesiac czasu nie biegalam" "czuje to w kosciach"
mam to samo1
ale nic to
dzis jak tylko przestanie padac to sobie pobiegne... kawalek.
a teraz:
rudolf : a czym ja cie denerwoje? przeciez lubisz szczerosc! ;-P
jolu: przyjedz do bialegostoku chcoby na piwko ! no i zeby kopnac nas w dupe oczywiscie.
dejotes : zdrowiej potrzeba nam swierzej krwi
MD ...zszedl z tego padlou trzeba mu przyniesc kwiatki na cmetarz.
podpisane:
siedzacy w sobote w pracy pawel m :-/
"miesiac czasu nie biegalam" "czuje to w kosciach"
mam to samo1
ale nic to
dzis jak tylko przestanie padac to sobie pobiegne... kawalek.
a teraz:
rudolf : a czym ja cie denerwoje? przeciez lubisz szczerosc! ;-P
jolu: przyjedz do bialegostoku chcoby na piwko ! no i zeby kopnac nas w dupe oczywiscie.
dejotes : zdrowiej potrzeba nam swierzej krwi
MD ...zszedl z tego padlou trzeba mu przyniesc kwiatki na cmetarz.
podpisane:
siedzacy w sobote w pracy pawel m :-/
moje tipi twoim tipi
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
na dzisiejszym spotkaniu BGB stawila sie dwoj abiegaczy Ja i Oti ...pogoda sliczna choc zabijajaca jesli chodzi o bieganie. Z mojej winy nasze spotkanie zakonczyla sie mala awanturka ale wiadomo kto sie czubi ten sie lubi :D Mam nadzieje ze moze w nastepna niedziele bedzie lepiej i z frekwencja i z nastrojem
Bocian byles wczoraj na polmaratonie jesli tak napisz jak bylo
Bocian byles wczoraj na polmaratonie jesli tak napisz jak bylo
gg 46090
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Ten bieg po krowę niestety koliduje mi ze szkoleniem J. Skarżyńskiego . Ale 11-go czerwca możemy pobiegać u mnie na wsi po puszczy.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola