SBBP
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To jest w±tek s³ynnej warszawskiej grupy biegowej Sobotni Bielañski Bieg Poranny.
Spotykamy siê co tydzieñ, w ka¿d± sobotê o godz. 8:00 na skraju Lasu Bielañskiego, przy szlabanie, ul. Podle¶na róg Klaudyny.
Cel spotkania: wspólne bieganie
Zapraszamy serdecznie pocz±tkuj±cych i zaawansowanych.
Na stronie SBBP.PL mo¿na o poczytaæ o nas, o naszych spotkaniach i naszych imprezach.
Do zobaczenia przy szlabanie!
Spotykamy siê co tydzieñ, w ka¿d± sobotê o godz. 8:00 na skraju Lasu Bielañskiego, przy szlabanie, ul. Podle¶na róg Klaudyny.
Cel spotkania: wspólne bieganie
Zapraszamy serdecznie pocz±tkuj±cych i zaawansowanych.
Na stronie SBBP.PL mo¿na o poczytaæ o nas, o naszych spotkaniach i naszych imprezach.
Do zobaczenia przy szlabanie!
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Zamiast "pochwały w rozkazie" dostałem "naganę przed frontem" - a tak się starałem.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Drodzy czytelnicy strony SBBP: w³a¶nie umie¶ci³am na naszej stronce niezwykle osobisty, nieco kontrowersyjny, ale bardzo ciekawy tekst Moniki, narzeczonej Jerry'ego, o rajtuzach, biegowym szaleñstwie i sztuce zawierania kompromisów.
Warto przeczytaæ!
(Szczególnie zachêcam wszystkie ¿ony i narzeczone )
Warto przeczytaæ!
(Szczególnie zachêcam wszystkie ¿ony i narzeczone )
-
- Rozgrzewający Się
pozdrawiam wszystkich z nadspodziewanie goracego Dublina, az do 10 lipca jestem uziemiona przez co ucieknie mi szkolenie u Jurka Skarzynskiego - juz wam zazdroszcze.... za to do tutejszego biegu na 10 km (co to w zeszlym roku 30 tysiecy ludzi startowalo - same babki ) sie szykuje - pozdrawiam jeszcze raz udanych startow w Lodzi i Zamosciu no i strawy podczas treningu lepszej nizli lakier samochodowy...
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Bóg Ci zapłać dora kobieto...Właśnie dałem przeczytać żonie!Quote: from joycat on 5:51 pm on May 19, 2004
Drodzy czytelnicy strony SBBP: właśnie umieściłam na naszej stronce niezwykle osobisty, nieco kontrowersyjny, ale bardzo ciekawy tekst Moniki, narzeczonej Jerry'ego, o rajtuzach, biegowym szaleństwie i sztuce zawierania kompromisów.
Warto przeczytać!
(Szczególnie zachęcam wszystkie żony i narzeczone )
Wreszcie poczuła, że nie jest samotna w swoich odczuciach...
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Hm, mój mąż, wydawałoby się, że się przyzwyczaił, ale nic z tego! Planowany na najbliższy wtorek trening muszę odwołać (mąż zaprasza mnie do opery). Oj cienko Ci ja będę "śpiewać" we wrześniu!
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiaj z Pirem byliśmy w najpiekniejszym mieście w Polsce.... w Krakowie. Zrobiliśmy z Ryszardem test Żołędzia, na terenach mojego poprzedniego klubu WKS Wawel. Wyniki konsultowaliśmy na bieżąco z Profesorem, spotkaliśmy dr. Blecharza!! I uzyskaliśmy BARDZO CENNE i ciekawe informacje. Na pewno pojedziemy tam ponownie. Szczegółowe wnioski z badań i nasz komentarz zamieścimy później ale...... jest OK!! Coś trzeba poprawić i będzie SUPER!!
Ibex
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Super!Quote: from joycat on 5:51 pm on May 19, 2004
Drodzy czytelnicy strony SBBP: właśnie umieściłam na naszej stronce niezwykle osobisty, nieco kontrowersyjny, ale bardzo ciekawy tekst Moniki, narzeczonej Jerry'ego, o rajtuzach, biegowym szaleństwie i sztuce zawierania kompromisów.
Warto przeczytać!
(Szczególnie zachęcam wszystkie żony i narzeczone )
Lektura obowiązkowa na tzw. naukach przedmałzeńskich
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Slavko
- Wyga
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ibex! No to napiszcie coś o tym teście - co wam wyszło, jakie były uwagi?
Mnie nie będzie na SBBP, więc nie posłucham.
Chyba, że byście chcieli skrobnąć jakiś artykulik na stronę SBBP ! Pomyślcie o tym.
Mnie nie będzie na SBBP, więc nie posłucham.
Chyba, że byście chcieli skrobnąć jakiś artykulik na stronę SBBP ! Pomyślcie o tym.
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak jak napisałem wczesniej...... relacja będzie później. Zamiescimy ją na stronie SBBP. Ogólnie wrazenia moje i Pira wyrazają się jednym słowem..... REWELACJA!!
Ibex