INNE GRUPY BIEGACZY!!!!

Awatar użytkownika
byn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

CZE WSZYSTKIM!!!!

PO 2 LETNIEJ KONTUZJI WRÓCIŁEM W TYM ROKU PILNIE DO BIEGANIA. ZMIENIŁEM W SUMIE TRASĘ...
ALE OD CZASU DO CZASU ODWIEDZIŁEM TEŻ STARE ZAKĄTKI M.IN WILANÓW, URSYNÓW ITP.
MIŁO JEST KIEDY PODCZAS BIEGANIA SPOTYKA SIĘ LUDZI KTÓRZY WŁAŚNIE SOBIE BIEGAJĄ. BIEGAJĄC PRZED KONTUZJĄ ZNAŁEM PRAWIE WSZYSTKICH BIEGACZY Z WIDZENIA. MUSZĘ SIĘ JEDNAK PRZYZNAĆ , ŻE FAJNIE JEST JEŚLI ISTNIEJE TZW. WIĘZ WŚRÓD TYCH LUDZI TZN. CHOĆBY POWIEDZENIE CZE SPOTYKAJĄC KOLEGĘ PO FACHU!!!!
A SWOJĄ DROGĄ MAM PYTANIE CZY OPRÓCZ KB ISTNIEJE JAKIEŚ INNE NIEFORMALNE ZGRUPOWANIE BIEGACZY W OKOLIACH URSYNOWA, IMIELINA CZY WILANOWA?!

DZIĘKUJĘ

POZDRAWIAM RAZ JESZCZE
BYN
New Balance but biegowy
hueymanchew
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Byn, przede wszystkim - czy mógłbyś przestać pisać wielkimi literami?
Takie pisanie jest na bakier z sieciowymi praktykami (traktuje się taki tekst jako krzyczenie) a poza tym tak pisany tekst jest mniej czytelny.

Też ostatnio wróciłem do biegania po długiej przerwie i grzebiąc w starszych wątkach na tym forum znalazłem takie coś http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 4&topic=22. Śledząc wątek widać że inicjatywa wystartowała z kopa ale jakoś wszystko nagle ucichło. Nie znalazłem kontynuacji w innych wątkach.

Z drugiej strony w Passie (lokalny tygodnik) z 9 października znalazłem ogłoszenie UCSiR-u a w nim taką notkę:
---
Sekcja Biegowa przy UCSiR zaprasza na "Niedzielne bieganie w Kabatach". Spotkajmy się 12, 19, 26 października o godz. 9.00 przy "szlabanach" (wejście do Lasu Kabackiego od ul. Moczydłowskiej).
---

Czy ktoś z forumowiczów bierze udział w tej inicjatywie?

Hubert
bottom-fish-banana
Awatar użytkownika
byn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cze

Spoko...wiesz mam przyzwyczajenie pisania dużymi literami...ale od dziś będę się stosował na forum do tej zasady małych liter...sorry że to tak odebrałeś!!!
W ogóle to dzięki za informacje...Jeśli uda mi się do końca wyzdrowieć i nie będę pracował to może odwiedzę którąś z tych imprez ...Może być ciekawie!!!
Dziękuję
Pozdrawiam
BYN
ODPOWIEDZ