wlasnie przeprowadzilem sie do warszawy, mieszkam na targowku
i zastanawiam sie gdzie tu mozna biegac, jesli nie po dramatycznym chodniku?
moje treningi sa na dystansie to 3-9km
targówek, gdzie tu biegac?
- longrunner
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
W Warszawie głównie można biegać po chodnikach.
W tym rejonie jest jakiś park leśny na Bródnie- nie mam pojęcia jak on wygląda.
Możesz kombinować znaleźć trasę częściowo "miękką" np w okolicy resztek ogródków działkowych, koło torów kolejowych, ale to będzie poniżej 1km.
W tej betonowej wsi najlepiej to znaleźć w miarę mało ruchliwą trasę, z małą ilością ulic do przebiegania.
W tym rejonie jest jakiś park leśny na Bródnie- nie mam pojęcia jak on wygląda.
Możesz kombinować znaleźć trasę częściowo "miękką" np w okolicy resztek ogródków działkowych, koło torów kolejowych, ale to będzie poniżej 1km.
W tej betonowej wsi najlepiej to znaleźć w miarę mało ruchliwą trasę, z małą ilością ulic do przebiegania.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Targówek nie jest blisko Parku Skaryszewskiego?
Słabo znam te okolice.
Słabo znam te okolice.
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
To trzeba sobie kupić mapę albo znaleźć w necie.FREDZIO pisze:Targówek nie jest blisko Parku Skaryszewskiego?
Słabo znam te okolice.
Dla niektórych, w Warszawie można biegać tylko po Skaryszewskim, Bielanach i można by, jakby wolno było, po Łazienkach.
Aby z Targówka dotrzeć do Skaryszewskiego, w linii prostej, to trzeba by przebiec 2-3 razy przez tory i Szmulki.
Lub dłuższą trasą, przez Solidarności (d. Świerczewskiego) i Targową.
Gdzie jest Solidarności i Targowa? Patrz pierwsze zdanie.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
Na Targowej są wąskie i kiepskiej jakości chodniki i duży ruch (pieszy), więc nie radziłbym tamtędy biegać. Ja bym do Parku Skaryszewskeigo pojechał samochodem (sam tak zresztą czasem robię).
Nie wiem gdzie biegać na Targówku, ale może jakimiś uliczkami w kierunku Bródna?
Nie wiem gdzie biegać na Targówku, ale może jakimiś uliczkami w kierunku Bródna?