w Parku Skaryszewskim Biegamy
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Serdecznie zapraszamy:
- osoby biegające,
- osoby zamierzające biegać
z okolic:
- Parku Skaryszewskiego,
- Gocławia i nie tylko
do wspólnego biegania.
Spotykamy się w każdą środę o godz. 19-tej przy wejściu do Parku Skaryszewskiego, Al Waszyngtona, na wprost ulicy Saskiej.
Nasze dotychczasowe wątki to:
4. w Parku Skaryszewskim Biegają;
3. Park Skaryszewski Biega;
2. Gocław, Park Skaryszewski i okolice;
1. Bieganie na Gocławiu.
Jeśli nas podglądasz i nie masz odwagi, przełam się, dołącz do nas! Czekamy na Ciebie .
Jola i współbiegacze
- osoby biegające,
- osoby zamierzające biegać
z okolic:
- Parku Skaryszewskiego,
- Gocławia i nie tylko
do wspólnego biegania.
Spotykamy się w każdą środę o godz. 19-tej przy wejściu do Parku Skaryszewskiego, Al Waszyngtona, na wprost ulicy Saskiej.
Nasze dotychczasowe wątki to:
4. w Parku Skaryszewskim Biegają;
3. Park Skaryszewski Biega;
2. Gocław, Park Skaryszewski i okolice;
1. Bieganie na Gocławiu.
Jeśli nas podglądasz i nie masz odwagi, przełam się, dołącz do nas! Czekamy na Ciebie .
Jola i współbiegacze
Pozdrawiam, Jola
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Co za wspaniała zachęta!
Moja noga powoli waraca do zycia. Pewnie niedługo zjawię się. Co prawda forma jest pewnie zachwiana, ale co tam...
Moja noga powoli waraca do zycia. Pewnie niedługo zjawię się. Co prawda forma jest pewnie zachwiana, ale co tam...
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
- awozni1
- Stary Wyga
Kochani, ja spróbuje sie dzisiaj pojawić, ale tylko towarzysko bo lecze łydke. W piatek bowiem jade do Radzymina. Czy ktoś z naszej grupy tam się wybiera, zapraszam, jade bowiem luksusowym samochodem . Adam.
[i]"biegnąc patrz przed siebie"[/i]
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Jestem jeszcze w robocie, ale już zmykam. Będę.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Arek007
- Dyskutant
Taka wspaniala zacheta.
Mam nadzieje ze w nastepna srode rowniez tam bedziecie. Bedzie to moj pirwszy dzien wakacji "w starym kraju".
Przylatuje do Warszawy wlasnie w srode z wizyta do mojej rodziny ktora mieszka na Grochowie. Bede rowniez bral udzial w 25MW (w polmaratonie).
W nastepna srode bede musial tak czy inaczej rozruszac sie po wielu godzinach spedzonych w samolocie, a biegac w grupie jest milej niz samemu.
Mam nadzieje ze was znajde. Ostatni raz bylem w Parku Skaryszewskim jakies 25 lat temu...
Arek
Mam nadzieje ze w nastepna srode rowniez tam bedziecie. Bedzie to moj pirwszy dzien wakacji "w starym kraju".
Przylatuje do Warszawy wlasnie w srode z wizyta do mojej rodziny ktora mieszka na Grochowie. Bede rowniez bral udzial w 25MW (w polmaratonie).
W nastepna srode bede musial tak czy inaczej rozruszac sie po wielu godzinach spedzonych w samolocie, a biegac w grupie jest milej niz samemu.
Mam nadzieje ze was znajde. Ostatni raz bylem w Parku Skaryszewskim jakies 25 lat temu...
Arek
Arek
[b]SBBP.PL[/b] frakcja zaoceaniczna
[b]SBBP.PL[/b] frakcja zaoceaniczna
- awozni1
- Stary Wyga
Arku, gorąco cie zapraszamy na nasze wspólne bieganie. Spotykamy sie co środe o 19.00.
Ciemaj a więc jutro dzień prawdy, właściwie półprawdy bo to półmaraton. Ale się sprawdzimy.
A ogólnie wczoraj było fajnie, zrobiłem pare zdjęć grupie. Pozdrawiam wszystkich. Adam.
Ciemaj a więc jutro dzień prawdy, właściwie półprawdy bo to półmaraton. Ale się sprawdzimy.
A ogólnie wczoraj było fajnie, zrobiłem pare zdjęć grupie. Pozdrawiam wszystkich. Adam.
- RedNacz
- Rozgrzewający Się
no to macie towarzystwo...
wpadne w nastepna srode... na ta mam inne plany...
p.s. szukam osob z goclawia do biegania.. ale nie 8 km/h...
potrzebuje kogos do tempa 16km/h minimum !! biegam po 10 km... ktos zainteresowany.. ??
wpadne w nastepna srode... na ta mam inne plany...
p.s. szukam osob z goclawia do biegania.. ale nie 8 km/h...
potrzebuje kogos do tempa 16km/h minimum !! biegam po 10 km... ktos zainteresowany.. ??
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Miło Cię będzie poznać
Takim tempem tu nikt nie biega. Może jak do nas wpadnie znowu Jan Marchewka (dla Twojej wiadomości były MP na 10km) - choć wydaje mi się, że nawet on wybiegania nie robi tak szybko (ale na pewno dłużej). Swoją drogą wychodzi, że biegasz szybciej od niego. Wpadnij tak czy inaczej - będzie ciekawie
Takim tempem tu nikt nie biega. Może jak do nas wpadnie znowu Jan Marchewka (dla Twojej wiadomości były MP na 10km) - choć wydaje mi się, że nawet on wybiegania nie robi tak szybko (ale na pewno dłużej). Swoją drogą wychodzi, że biegasz szybciej od niego. Wpadnij tak czy inaczej - będzie ciekawie
- awozni1
- Stary Wyga
Duże podziękowania dla CIemaja za wspieranie mnie w półmaratonie, na 18 km odezwała się moja łydka, dodatkowo silny czołowy wiatr sprawił, że końcówka była katorżnicza, no ale dobiegliśmy. DO zobaczenia w środe.
- Ciemaj
- Wyga
Tak, tak. Silna dwuosobowa reprezentacja PSB sprostała radzymińskiemu wyzwaniu i w komplecie dotarła do mety.
Atmosfera była fajna - tłumy kibiców, spontaniczne punkty wodopojenia...
Atmosfera była fajna - tłumy kibiców, spontaniczne punkty wodopojenia...
Ciemaj - drdyw PSB
- awozni1
- Stary Wyga
Hejka, mnie niestety dzisiaj nie będzie. Są wyniki Półmaratonu w Radzyminie. Zajeliśmy z Ciemaj odpowiednio 220 i 221 miejsca z czasami 2:09:40 i 2:09:41. Za nami okazało się był Maciej Kurzajewski z Działu Sportowego TVP.
Reasumując świetna impreza!!!!. Mam nadzieje, że za rok wystartujemy większą ekipą z PSB, może wszyscy w jednolitych koszulkach PSB - które wcześniej trzeba zrobić .
Reasumując świetna impreza!!!!. Mam nadzieje, że za rok wystartujemy większą ekipą z PSB, może wszyscy w jednolitych koszulkach PSB - które wcześniej trzeba zrobić .
- Ciemaj
- Wyga
Środowe spotkanie PSB odbyło się, i wbrew moim obawom nie było jednoosobowe.
Obecni:
- romek (wytrzymał z nami tylko 1 kółeczko, później go poniosło)
- Jacekraf
- ciemaj
- oraz GOŚĆ SPECJALNY zza dużej kałuży: Arek007 (fanfary!)
Dzięki Arkowi007 dostaliśmy relację z pierwszej ręki o Wielkim Zaćmieniu w Hameryce oraz popularności biegania tamże.
Do następnej środy.
pzdr.
Obecni:
- romek (wytrzymał z nami tylko 1 kółeczko, później go poniosło)
- Jacekraf
- ciemaj
- oraz GOŚĆ SPECJALNY zza dużej kałuży: Arek007 (fanfary!)
Dzięki Arkowi007 dostaliśmy relację z pierwszej ręki o Wielkim Zaćmieniu w Hameryce oraz popularności biegania tamże.
Do następnej środy.
pzdr.
Ciemaj - drdyw PSB