Bieg Grupy Trojmiasto - 07.06 2003
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
W najblizsza sobote 07 czerwca GT zaprasza na bardzo luzny bieg po Lasach Oliwskich. Spotkanie o godzinie 9.00 na parkingu przy kosciele na ul. Trawki.
Ostatnie trzy tygodnie byly dla Grupy Trojmiasto bardzo pracowite. W zwiazku z tym w najblizsza sobote biegamy niespiesznie i luzno - pelen relaks.
Proponuje trase: spalony kosciol - Aleja Brzozowa - Szwedzka Grobla - Dolina Radosci - Wezowa Dolina - Szwedzka Grobla - powrot niebieskim szlakiem. To bedzie jakies 10 km. Ale moze byc oczywiscie inna trasa.
Tempo leniwe, a nowi biegacze mile widziani.
(Edited by DaB at 2:54 pm on June 4, 2003)
Ostatnie trzy tygodnie byly dla Grupy Trojmiasto bardzo pracowite. W zwiazku z tym w najblizsza sobote biegamy niespiesznie i luzno - pelen relaks.
Proponuje trase: spalony kosciol - Aleja Brzozowa - Szwedzka Grobla - Dolina Radosci - Wezowa Dolina - Szwedzka Grobla - powrot niebieskim szlakiem. To bedzie jakies 10 km. Ale moze byc oczywiscie inna trasa.
Tempo leniwe, a nowi biegacze mile widziani.
(Edited by DaB at 2:54 pm on June 4, 2003)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Potwierdzam przybycie. Wszyscy mile widziani!
Dzieki Darek.
Dzieki Darek.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Z tego, co wiem to MoKa uczestniczy chyba obecnie w zamieszaniu majacym na celu uczynic ja magistrem inzynierem. Wlasciwie mozna powiedziec, ze to tez rodzaj zawodow
(Edited by DaB at 7:06 am on June 5, 2003)
(Edited by DaB at 7:06 am on June 5, 2003)
- MoKa
- Wyga
u mnie wyszło inaczej. minęło tych kilka tyg. a na koncie: mam bieg 0 km.Ostatnie trzy tygodnie byly dla Grupy Trojmiasto bardzo pracowite
Od dwóch dni wracam jednak dzielnie do pokonywania mojej wydeptanej ścieżki.
Sasiedzi ku mojemu zaskoczeniu zaczęli się nawet dopytywać co to się dzieje że nie biegam, nie podejrzewałam ich o to, że interesują się tak moimi poczynaniami sportowymi. A na dobrą sprawę nic się nie działo , kontuzja żadna mnie nie dopadła, czasu wolnego miałam wystarczająco. Był rower, były kajaki, jedynie chęci do biegania to mi brakowało, ale jakby nie było coś tam się ruszałam,
na wszelki wypadek swoje starty odłożyłam na lipiec, sierpień. (na pewno pobiegnę maraton: wPucku albo w Gdańsku i coś jeszcze- krótszego - oczywiście),
Troche mi nijak że jestem w waszych szeregach, a marnuje sezon startowy, podczas gdy pozostali robią wszystko żeby GT dobrze reprezentować, co wam zresztą wychodzi znakomicie: same życiówki i udane debiuty. GRATULUJEEE
Co do życiówek to uważam że jedną na sezon muszę zrobić, tak więc teraz na pewno przyłożę się do trenowania.
{Kledzik} najszybsza biegaczka heheh -dobre- jeszcze ktoś gotów pomyśleć że ze mnie jakiś sprinter,
Na spotkanie GT przyjdę dopiero na początku lipca m.in. z powodu zamieszania;) o którym wspominal DaB
Pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
He, he o wilku mowa, a wilk tu. MoKa, na spotkanie GT oczywiscie zapraszamy. Wczoraj na biegu pomyslelismy, ze moze wystartujemy w maratonie w Gdansku albo w Pucku i potraktujemy go jako.... polmaraton. Wiec w wystartowalibysmy wszyscy wspolnie. No i trzymamy kciuki za te egzaminy inzyniersko-magisterskie.
(Edited by DaB at 8:15 am on June 6, 2003)
(Edited by DaB at 8:15 am on June 6, 2003)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jutro trzeba pamietac o Olku i Speedzie, bo oni beda walczyc na swoich bicyklach. Wczoraj Olek wspomnial, ze to ma byc chyba piecset pare kilometrow i limit czasowy to trzydziesci godzin czy cos takiego. No jak dla mnie piecset kilometrow to jest jakies cztery dni jazdy - ale sami tego chcieli, a z reszta sa dorosli i wiedza co robia .
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pawelm, super, ze bedziesz w sobote. Jest jednak maly problem z transportem, bo wszyscy przybywamy rowerem, albo piechotka.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mam 3 zdjęcia z Dębna Paweł na jednym z nich figurujesz, muszę jakoś zeskanować, ale nie wiem jak. Może wezmę w sobotę.
{MoKa} Liczę iż może w końcu się spotkamy.
{Masiulis} Trzeba by utworzyć księgę gości na stronie.
{MoKa} Liczę iż może w końcu się spotkamy.
{Masiulis} Trzeba by utworzyć księgę gości na stronie.
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
wreszcie udalo mi sie na chwile wlaczyc kompa,
widze ze duzo sie dzieje, bardzo dobrze, tylko prosze tu ze szczegolami pisac o wszystkim:)
co do strony to postaram sie uaktualnic we wtorek, od tygodnia chodze na kurs przygotowawczy i prawde mowiac ledwo zyje:)
widze ze duzo sie dzieje, bardzo dobrze, tylko prosze tu ze szczegolami pisac o wszystkim:)
co do strony to postaram sie uaktualnic we wtorek, od tygodnia chodze na kurs przygotowawczy i prawde mowiac ledwo zyje:)
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kolejny bieg GT odbył się. Stawili się DaB, KAZAN, pawelm i Kazig. Biegliśmy 1:07. W końcu Paweł trafił na spotkanie, głównie on mówił co u niego nowego. A są to różne ciekawe rzeczy.
Pogoda: jak na grillu
Bieg: luźno
Poruszyliśmy temat biegu Tura 15.06. Czy ktoś ma zamiar wystartować? Osobiście się zastanawiam. Prośba do Krzyśka o profil trasy i dane o oznaczeniach km.
Papa Kazig.
Pogoda: jak na grillu
Bieg: luźno
Poruszyliśmy temat biegu Tura 15.06. Czy ktoś ma zamiar wystartować? Osobiście się zastanawiam. Prośba do Krzyśka o profil trasy i dane o oznaczeniach km.
Papa Kazig.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wiedziałem, że się przyczepi
Nie nie, nie jestem ojcem, nie mam żadnych zobowiązań - miłe panie
kledzik przyjeżdżasz na pewno? jeśli tak to od kiedy do kiedy?
Nie nie, nie jestem ojcem, nie mam żadnych zobowiązań - miłe panie
kledzik przyjeżdżasz na pewno? jeśli tak to od kiedy do kiedy?
-
- Zaprawiony W Bojach
Wydaje sie, ze bede od 19-go do konca miesiaca. Na spotkanie 21-go stawie sie na 100%. Obecnosc Bacy jest uzalezniona od pogody, biedaczysko ma dosyc grube futerko i staram sie latem wybiegac z nim najpozniej ok. 6-ej rano. W tygodniu takze znajde pewnie czas aby troszeczke przypomniec sobie trojmiejskie szlaki biegowe. Ciesze sie okrutnie z tego spotkania.
Sa wiesci od Olka?
kledzik
Sa wiesci od Olka?
kledzik