Wilelkosobotni bieg Grupy Katowickiej
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Konkretną godzine sobotniego biegu ustalimy w ostatniej chwili, dobrze? (Oczywiście ok. 14.00). Proponuję się spotkać albo na Recie przy wejściu do lasu, albo na początku Rety przy wjeździe -naprzeciwko Auchan. To drugie byłoby dla mnie wygodne, bo dosiadłabym się i podjechalibyśmy społem pod las, a ja uniknęłabym asfaltu.
Kto się dołączy do mnie i Marka C? Może Dawidek? Może Zbyszek g? Może jednak Mikael? Mam nadzieję, że kłopotów z dojazdem nie macie.
Kto się dołączy do mnie i Marka C? Może Dawidek? Może Zbyszek g? Może jednak Mikael? Mam nadzieję, że kłopotów z dojazdem nie macie.
[b]szuuu[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
dobra postaram się zorganizować, rozumię że chodzi o wjazd na to osiedle z takimi blokami (chyba 3 piętra?) tzn. za światłami skręt w kierunku Gliwic i pierwsza w prawo.
Jak będą problemy to mamy komórki (oczywiście na trening nie biorę).
Jak będą problemy to mamy komórki (oczywiście na trening nie biorę).
-
- Zaprawiony W Bojach
dystans raczej 12km, chyba że będzie wszystko ok. to wtedy chętnie 2x, ale wolę uważać. Co do tempa to napisałem w 'Grupa Katowicka ... '
(Edited by MarekC at 10:30 am on April 17, 2003)
(Edited by MarekC at 10:30 am on April 17, 2003)
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Hm.... ta kusząca propozycja....
Zobaczymy!
Marku - wyślę Ci moją komórę na priva, jeśli możesz - to zrób tak samo, będziemy mogli sie zgadać w piątek lub sobotę. Jutro nie mam dostępu do sieci, a na Giszu nie znalazłem żadnej kawiarenki internetowej:(
Zobaczymy!
Marku - wyślę Ci moją komórę na priva, jeśli możesz - to zrób tak samo, będziemy mogli sie zgadać w piątek lub sobotę. Jutro nie mam dostępu do sieci, a na Giszu nie znalazłem żadnej kawiarenki internetowej:(
Któż jak Bóg!
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Przepraszam za nieoboecnośc - przez dwa nie miałem netu, pojawiał się dopiero przed chwilą.
Choć sam zaproponowałem bieganie w Wielką Sobotę to niestety teraz muszę zrezygnowac - zmienił mi się grafik słuzb i w sobotę ide do pracy juz na 9.00 i zostanę może do wieczora.
W innym terminie bardzo bedę chciał pobiegać w Mikołowie pod okiem MacGor
Pozdrowienia dla wszystkich z GK!
Choć sam zaproponowałem bieganie w Wielką Sobotę to niestety teraz muszę zrezygnowac - zmienił mi się grafik słuzb i w sobotę ide do pracy juz na 9.00 i zostanę może do wieczora.
W innym terminie bardzo bedę chciał pobiegać w Mikołowie pod okiem MacGor
Pozdrowienia dla wszystkich z GK!
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
-
- Zaprawiony W Bojach
MacGor: 24 odpada - kontuzje pisze się na 12.
Potwierdź namiary: ok 14.00 wjazd na osiedle zaraz za światłami? Po 15 dzisiaj zostaje tylko komóra i SMS, bo mogę być właśnie w kościele.
Mikael: będziesz?
Potwierdź namiary: ok 14.00 wjazd na osiedle zaraz za światłami? Po 15 dzisiaj zostaje tylko komóra i SMS, bo mogę być właśnie w kościele.
Mikael: będziesz?
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Marku C -wjazd za światłami się zgadza. Wjedź tam i skręć pierwszą w prawo, dojedź do ślepego narożnika (przy rogu skrzyżowania, obok jest "skup palet".) Na razie ustalamy godz. 14, a jakby co, to się informujemy telefonicznie. Uważaj na kontuzję, smaruj miejsca przeciążone "Deep Relieve" lub Reparil'em i zdrowiej.
GK przybywaj!
GK przybywaj!
[b]szuuu[/b]
- zbyszek g
- Wyga
hej, po raz kolejny już będę zmuszony opuścić wspólny sobotni trening GK( mam nadzieję że już po raz ostatni...) Jutro będę się starał rozruszać troszeczkę w związku z kontuzją (może jakiś marszobieg sobie walnę:)) Co prawda opuchlizna jeszcze nie całkiem zeszła ale chyba już najwyższy czas troszke potruchtać bo przecięż BK tuż tuż... A, byłbym zapomniał byłem dzisiaj w UM Katowice i zauważyłem na rynku dość duży sztandar oznajmiający o XI biegu ulicznym im. Korfantego. Zacny widok...
Pozdrawiam GK
Pozdrawiam GK
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
W tym tygodniu nie dam rady ale w przyszłym z miłą chęcią się do was dołącze. Pozdrawiam
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Myślałem, że biegacie w soboty.
W takim razie do niedzieli na BK.
Koniecznie opiszcie łydki czarnym flamastrem !!!
W takim razie do niedzieli na BK.
Koniecznie opiszcie łydki czarnym flamastrem !!!
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)