poszukuję kompana do biegania na Tarchominie
- didorka
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
cześć,
biegam od niedawna i jestem jeszcze żółtodziobem a chciałabym spróbować przebiec maraton we wrześniu. czy jest może ktoś z Tarchomina, który ma taki sam cel i chciałby ze mną trenować? zawsze w grupie raźniej i bardziej bezpiecznie!!
biegam od niedawna i jestem jeszcze żółtodziobem a chciałabym spróbować przebiec maraton we wrześniu. czy jest może ktoś z Tarchomina, który ma taki sam cel i chciałby ze mną trenować? zawsze w grupie raźniej i bardziej bezpiecznie!!
- didorka
- Dyskutant
napisałam maila do Oli i mam nadzieje, że szybko się odezwie! i szybko zaczniemy wspólne bieganie. co do soboty to postaram się wstać. jeszcze rano nie biegałam i więcej energii (tak mi się przynajmniej wydaje) mam wieczorem.
Dorka
Dorka
-
- Zaprawiony W Bojach
hej,
to zupelnie off-topic, ale zerknalem na emaila didorki i zobaczylem baac -> Didorko, czy znasz moze z pracy Leszka Wisniewskiego??
to zupelnie off-topic, ale zerknalem na emaila didorki i zobaczylem baac -> Didorko, czy znasz moze z pracy Leszka Wisniewskiego??
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
-
- Zaprawiony W Bojach
heh... fajnie - chodzilismy razem do sredniej
w nie-warszawie
to jesli mozesz, pozdrow go od kolegi z klasy z dubois
marek p
w nie-warszawie
to jesli mozesz, pozdrow go od kolegi z klasy z dubois
marek p
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
- Regis
- Wyga
- Kontakt:
Cześć Didorka,
Witaj na forum i na tarchomińskich ścieżkach biegowych.
Serdecznie Cię zapraszam w imieniu Grupy Tarchomińskiej do wspólnego bieganka. My spotykamy się w miarę regularnie, choć ostatnio ze względu na kontuzje częściej na pływalni niż podczas biegania. Ale powoli wszyscy wracamy do zdrowia i wczoraj biegaliśmy w najsilniejszym składzie czyli : Anek, Oluch, Tatuch i ja. Spotykamy się najczęściej ok 20:15 na rogu Światowida i Mehofera. Mnie dziś nie będzie bo idę się powspinać, ale jeśli dziewczyny z Tatuchem będą dziś biegać na pewno dadzą Ci znać.
Pozdrawiam
Marek
Witaj na forum i na tarchomińskich ścieżkach biegowych.
Serdecznie Cię zapraszam w imieniu Grupy Tarchomińskiej do wspólnego bieganka. My spotykamy się w miarę regularnie, choć ostatnio ze względu na kontuzje częściej na pływalni niż podczas biegania. Ale powoli wszyscy wracamy do zdrowia i wczoraj biegaliśmy w najsilniejszym składzie czyli : Anek, Oluch, Tatuch i ja. Spotykamy się najczęściej ok 20:15 na rogu Światowida i Mehofera. Mnie dziś nie będzie bo idę się powspinać, ale jeśli dziewczyny z Tatuchem będą dziś biegać na pewno dadzą Ci znać.
Pozdrawiam
Marek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/url] [/b]
- Regis
- Wyga
- Kontakt:
Chociaż ścianka na Strumykowej jest najbliżej jeszcze się na niej nie wspinałem. Przede wszystkim z braku partnera do wspinania na Tarchominie. Razem ze znajomymi mamy wynajętą ściankę w liceum przy Niepodległości na Mokotowie i tam w każdą środę o 21:30 się wspinamy. Ścianka jest wprawdzie niewielka ( a porównując do Obozowej to jest maleńka), ale za to jest cała tylko dla nas i możemy ją modyfikować (wykręcać i wkręcać chwyty)
- didorka
- Dyskutant
no to jeżeli chciałbyś partnera na tarchominie do ścianki na strumykowej to pamiętaj o mnie. kiedyś się wspinałam ale "straciłam" partnera i nie mam nowego. trochę wyszłam z wprawy ale szybko to nadrobię!
- Regis
- Wyga
- Kontakt:
Bardzo chętnie się z Tobą powspinam, jak spotkamy się podczas bieganka to omówimy szczegóły. A wybierasz się na sobotnie bieganie na Bielanach?
- didorka
- Dyskutant
chętnie bym się wybrała, ale to wcześnie. a ja nie mam samochodu więc żeby tam dojechać musiałabym wstać po 6! jeżeli się zmobilizuję to pojadę. jakby co podaję Ci mój nr 600 453 311 to umówimy się na bieganie albo na ściankę. pa
- Regis
- Wyga
- Kontakt:
jadę w sobotę na Bielany samochodem. Jeśli będziesz miała ochotę pojechać- zapraszam.