Dylemat
- WojT
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam Panowie.
Otoz dlugo sie nie odzywalem na forum. Ale jak wrocilem to widze ze ciagle grupa sie rozwija. Jest nawet strona internetowa Masiulisa oraz Krzyskka. Podoba mi sie pomysl z opisywaniem spotkan. Swietny jest tez kalendarz imprez biegowym na terenie naszego wojewodztwa. Widzialem jest projekt loga TG. Wszystko jest naprawde swietne, i ciesze sie ze sprawa sie rozwija.
Tylko ja mam dylemat!!!
Nie moge nalezec do GT. Poniewaz, jak pewnie czesc z Was wie mam swojego sponsora od tego roku. Ciesze sie z tego ogromnie, przez dlugi czas o tym marzylem. tak wiec na zawodach bede biegal wpisujac w miesce klubu Gatorade Team. Niestety wiec nie moge startowac pod nazwa grupy Trojmiejskiej Przykro mi.
Jednak w miare mozliwosci, chcialbym z Wami biegac. Jednak czesto moze to byc dosc utrudnione ze wzgledu na prace. Nie bede sie o tym rozpisywal, ale jak tylko bedzie takak okazja to bede sie pojawial.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie
Wojtek
Otoz dlugo sie nie odzywalem na forum. Ale jak wrocilem to widze ze ciagle grupa sie rozwija. Jest nawet strona internetowa Masiulisa oraz Krzyskka. Podoba mi sie pomysl z opisywaniem spotkan. Swietny jest tez kalendarz imprez biegowym na terenie naszego wojewodztwa. Widzialem jest projekt loga TG. Wszystko jest naprawde swietne, i ciesze sie ze sprawa sie rozwija.
Tylko ja mam dylemat!!!
Nie moge nalezec do GT. Poniewaz, jak pewnie czesc z Was wie mam swojego sponsora od tego roku. Ciesze sie z tego ogromnie, przez dlugi czas o tym marzylem. tak wiec na zawodach bede biegal wpisujac w miesce klubu Gatorade Team. Niestety wiec nie moge startowac pod nazwa grupy Trojmiejskiej Przykro mi.
Jednak w miare mozliwosci, chcialbym z Wami biegac. Jednak czesto moze to byc dosc utrudnione ze wzgledu na prace. Nie bede sie o tym rozpisywal, ale jak tylko bedzie takak okazja to bede sie pojawial.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie
Wojtek
wczysciecki@wp.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
Wojtek nie przejmuj sie. Twoj udzial w spotkaniach Grupy Trojmiejskiej pozostanie nasza tajemnica. Jezeli bedziemy zamieszczac zdjecia ze wspolnych biegow to bedziemy dorysowywac Tobie wasy i okulary...
Mysle jednak, iz najlepszym rozwiazaniem byloby gdyby Twoj sponsor zaczal sponsorowac cala Grupe Trojmiejska!!!
kledzik
Mysle jednak, iz najlepszym rozwiazaniem byloby gdyby Twoj sponsor zaczal sponsorowac cala Grupe Trojmiejska!!!
kledzik
- WojT
- Stary Wyga
Kledzik co do mojego sponsora to mam to wlasciwie zalatwione przez prace i narazie nie przewituja powiekszenia grupy. To jest pierwszy rok naszej wspolpracy, jeszcze dokladnie nie wiem jak sie to wszystko bedzie ukladalo. Na razie mam 2 kompleciki startowe z logo sponsora.
A co do to tez trzeba bedzie uwazac. Bo ja tak naprawde to nosze okulary, a zarostu to z kolei nie lubi moja dziewczyna he he he
Wojtek
A co do to tez trzeba bedzie uwazac. Bo ja tak naprawde to nosze okulary, a zarostu to z kolei nie lubi moja dziewczyna he he he
Wojtek
wczysciecki@wp.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Trudno mieć do Ciebie pretensje Wojtek. Wpadaj jak najczęściej na nasze sobotnie biegania.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
Wlasciwie Wojtku to tez powinnem miec podobne dylematy. W Starym Kraju naleze do GT, zas na uchodzctwie wstapilem do Leszkow Bawarskich. Moja sytuacja jest jednak o tyle lepsza, ze na szczescie nikt mnie nie sponsoruje (choc chetnie wzialbym ten ciezar na swe barki i dal sie "posponsorowac" )
kledzik
kledzik
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Już widzę Pepsico które wytacza Wojtkowi proces za bieganie z Grupą Trójmiejską
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
WojT nie stresuj sie. Ja nie widze tu najmniejszego problemu. Przeciez GT to grupa o charakterze treningowo-towarzyskim i nie praktykujemy wyrzucania czlonkow ktorzy nie pokazuja sie regularnie na spotkaniach. Przychodz kiedy mozesz, zawsze bedziesz mile widziany. A z tym sponsorem tez nie jest zle - wpisuj na zawodach GT (Gatorade Team), a my bedziemy wpisywac GT (Grupa Trojmiejska)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Swietnie!!! To jest rozwiazanie!Quote: from DaB on 2:15 pm on Mar. 3, 2003
wpisuj na zawodach GT (Gatorade Team), a my bedziemy wpisywac GT (Grupa Trojmiejska)
kledzik
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Gatorade jest zbyt markowym produktem aby używać tylko skrótu "G" i dodatku w postaci "T" od Team.
Cały skrórt GT dla mnie kojarzy się rowerami, myśle, że wielu z Was kojarzy tą markę, obecną przecież na Polskim rynku.
Tak wiec moim zdaniem musicie pozostac przy pełnych nazwach Gatorade Team i Grupa Trójmiejska
Cały skrórt GT dla mnie kojarzy się rowerami, myśle, że wielu z Was kojarzy tą markę, obecną przecież na Polskim rynku.
Tak wiec moim zdaniem musicie pozostac przy pełnych nazwach Gatorade Team i Grupa Trójmiejska
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- Mariusz
- Zaprawiony W Bojach
Potwierdzam słowa Dawidka.GT to nazwa marki rowerów pochodząch z USA.Sam jeżdżę na takim GT model "Karakoram".
Szkoda tylko,że obecnie firma jest w fazie bankructwa,ale to już inna bajka.
Szkoda tylko,że obecnie firma jest w fazie bankructwa,ale to już inna bajka.