Cześć
Bieganie traktuje jako forma relaksu.Zanim przeprowadziłem się do wrocławia w (studia)miejscem moich biegów były lasy iłaki okalające moją mieścowośc,ale wrocławskie betony i spaliny to nie tosamo,oczywiście biegam w parku na nowowiejskiej,ale pomału mi przestaje wystarczać,jak tos ma miejsca godne polcnia do biegania w wrocławito z góry dziękuje .
(:
Gdzie można biegać w wrocławiu?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
michalfish[/b]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
We Wrocławiu jest jakiś mocny klub biegaczy - moze oni cos zasugerują ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć. Jestem Wrocławianinem od wielu lat. Skoro biegasz po parku przy Nowowiejskiej to masz niedaleko do Odry. Wystarczy, że pobiegniesz ul Górnickiego do ogródków działkowych (będzie z 400 m) i trafisz na Kanał Powodziowy i Żeglugowy. Tam masz w prawo-lewo dobre 3 km od mostu Warszawskiego do Szczytnickiego bez kontaktu z samochodami, dalej całe Zalesie i Zacisze, Park Szczytnicki - zazdroszczę Ci, bo ja mieszkam koło Pl. Legionów. Moje tereny biegowe to rejon górki koło Carrefoura (widać z niej Ślężę, a przy dobrej pogodzie Chełmiec i Śnieżkę) i Skarbowców. Zanim tam dobiegnę to mam kilka dróg międzynarodowych i krajowych do pokonania. Najbliższa impreza biegowa 1.03. -Cross między mostami. Bliższe dane www.psb-biegi.com.pl. Życzę powodzenia
wirek