A może jakiś Toruńczyk biega w Toruniu

Awatar użytkownika
biegaczka11
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Szukam osób które biegaja w Toruniu, mile widziani torunczycy biegający na stadionie na ulicy Świętopełka.Osoby które takie predyspozycje spełniają niech się ze mną skontaktują przez gg lub e-mail.gg i e-mail podaje na dole. :hej:

gg:1069021

e-mail: biegaczka@poczta.fm
biegaczka11
----------------
MOJE ŻYCIOWE MOTTO TO: "RAZ SIĘ ŻYJE"
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
marcin70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam.. nie z tej strony Wisły... no i kilka kilometrów dalej.. Ale nie o to chodzi. W Toruniu jest NIESAMOWITY TKKF - nazwa bodajże "Rekreacja".  Jedyne co przychodzi mi do głowy to sprawdzić które z nich biega  w Twojej okolicy. Toruń to "rozbiegane" miasto. Naprawdę. Powinnaś znaleźć kogoś i to w miarę szybko. Pozdrowienia z Bydgoszczy. A swoją drogą zapraszam w sobotę na bieg kolejarski. Zapowiadali się goście ze stolicy, zapewne będzie Ziebol, Bennet (musowo), będzie też mnóstwo toruniaków. Zapraszam raz jeszcze.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
ziebol
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Niestety prawdopodobnie nie będe mógł być na biegu.  Bardzo jednak zapraszam wszystkich.  A tak mi zależało.  Siła wyższa :(
ziebol (nas nie dogoniat)  :)
Awatar użytkownika
Marcingg11
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No witam:) Jestem z Torunia, ale biegam na bieżni mechanicznej :( Moze na wiosenke sie spotkamy na stadionie:)
MarcinG
ODPOWIEDZ