Lublin bieganie nad zalewem
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Co raz ładniej za oknem, fajnie było by zacząć biegać. Szukałem postów, info czy ktoś biega w lublinie nad zalewem ale z 2015r ost chyba że źle szukam. Sobota,Niedziela tak o 10;00 lub później do dogadania bo mam parę km do zalewu,W grupie łatwiej się mobilizować dawajcie znać !
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hej. dwa tygodnie pobiegane nikt się nie znalazł do wspólnego biegania, jak to przy nie systematycznym bieganiu są pierwsze kontuzje. Stopa, pieta pobolewa, dobrym wyjściem będzie przenieść się z kostki na Ścieszki leśne. Od strony Dąbrowy nad zalewem są fajne ścieżki.
Jak by mi ktoś bardziej doświadczony poradził czemu boli pieta stopa dzięki z góry.
Czy ktoś się orientuje jak jest z kilometrami nad zalewem mam na myśli: duży parking koło stokrotki do mostu w stronę Zemborzyc.
Jak również cały zalew ile to km? lub jakieś inne odcinki nad zalewem zembrzyckim. dzięki.! pozdrawiam!
Jak by mi ktoś bardziej doświadczony poradził czemu boli pieta stopa dzięki z góry.
Czy ktoś się orientuje jak jest z kilometrami nad zalewem mam na myśli: duży parking koło stokrotki do mostu w stronę Zemborzyc.
Jak również cały zalew ile to km? lub jakieś inne odcinki nad zalewem zembrzyckim. dzięki.! pozdrawiam!