Kabaty, Piaseczno, Ursynów - grupa wsparcia.

TreborM
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48:47
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witajcie!
Biegam w okolicach Lasu Kabackiego, od strony Piaseczna. Kilkukrotnie widziałem tam grupę/grupy ludzików, którzy trenowali razem. Chciałbym dołączyć do takiej grupy, aby wspólnie Nie spytałem wtedy, a teraz nie mogę ich "upolować" na ścieżkach. Nie udało mi się także wygooglować, ani znaleźć ich na grupach FB itp.
Nie zawsze mam motywację do wychodzenia samemu i przyznam, że takie wsparcie przydałoby mi się niesamowicie. A i zamienić słowo z kimś można przy okazji... ;)

Czy ktoś z Was ma namiary, albo może nawet bierze udział w powyższym procederze i mógłby wspomóc mnie w poszukiwaniach?

Pozdrawiam,
Robert
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Bacio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:09
Życiówka w maratonie: 5:12:13

Nieprzeczytany post

TreborM pisze:Czy ktoś z Was ma namiary, albo może nawet bierze udział w powyższym procederze i mógłby wspomóc mnie w poszukiwaniach?
Jest reklama ekipy biegającej w tamtych okolicach gdzieś w miejscu gdzie Jagielska przechodzi w Działkową.
Wielokrotnie natrafiałem tam (w zeszłym roku) na banner.
JUPI
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 49:53

Nieprzeczytany post

Cześć! czy udało Ci sie znaleźć moze tę grupę? Chciałabym biegać w Kabatach z kimś bo sama mam jakiś dyskomfort w tym lesie :) Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
AngieK
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 1:07:37

Nieprzeczytany post

Ja bym chetnei się dolaczyla, tylko biegac moge glownie wieczorami, tak od 19 wzwyż.
ODPOWIEDZ