Cześć
Zakładam grupę biegową na terenie Warszawy dla osób początkujących jak i zaawansowanych
Jestem instruktorem Lekkiej atletyki, sam trenuje wyczynowo bieganie 8-10 razy w tygodniu oraz pracuje w sklepie dla biegaczy.
- Miejsce: Stadion Agrykola, Stadion Skry, Stadion Koncertowa - Ursynów
- Dla kogo: Grupa dla początkujących i grupa dla zaawansowanych
- Dzień: Poniedziałek, Środa, Piątek - do ustalenia
- Godzina: raczej popołudniowe-wieczorne - może być i rano jak utworzy się grupa - do ustalenia.
- Czas trwania: 1 godzina.
- Co będziemy robić na treningu: Po pierwsze spotykamy się w grupie, więc łatwiej o mobilizacje, ja służę swoją wiedzą treningową jak i doborem sprzętowym i wszystkim co jest związane z bieganiem i poza nim. Trening będzie podzielony na 3 etapy: Rozgrzewka, trening główny i zakończenie. Będą zwracał uwagę na błędy, jakie może popełnić osoba początkująca i będę poprawiał taką osobę, będę pokazywał jak dobrze i ciekawie można się rozgrzać do treningu czy zawodów. Na części głównej będziemy biegać np. odcinki tempowe dostosowane indywidualnie do osoby, podbiegi, interwały, trening siłowy i wszystko to co wymaga trochę większego wysiłku, na koniec - zakończenie czyli wolny trucht, rozciąganie i podsumowanie treningu.
- Koszt: 10zł od osoby.
- Dodatkowo mogę rozpisać indywidualny plan treningowy.
Planowany początek treningów od tygodnia 5.05-11.05
Jak chcesz dołączyć do grupy napisz do mnie na prv. Jak masz pytania pisz poniżej, albo prywatnie.
Szukasz grupy biegowej w Warszawie ? Zajrzyj tutaj.
- dezo66
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:17
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA