Biegamy:)

Robert19966991
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, od 4 dni zacząłem biegać i spodobało mi się, i mam zamiar biegać przez dłuższy czas. W ciągu tych 4 dni przebiegłem 21,81 km ( 1 dzień 3,72 km , 2 dzień 6,02 km 3 dzień 7,05, 4 dzień 5,02). I mam pytanie czy odzież w której biegam ma duży wpływ na wyniki? teraz normalnie jakiś dresik i lece, czy może lepiej zaopatrzyć się w bardziej "profesjonalne" spodnie do biegania.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Bylon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kiedy dopiero zaczynasz biegać, odzież nie ma na wyniki żadnego wpływu O ILE nie czujesz się w niej jak w saunie/folii aluminiowej (tzn. wszystko jest przepocone, łącznie z Tobą). Wygodne, oddychające spodnie warto kupić, ale nie musisz tego robić na samym początku - lecz jeśli Cię to dodatkowo zmotywuje, nie ma problemu.
Pamiętaj, że ubranie do biegania przede wszystkim ma być wygodne, masz się w nim dobrze czuć.
Na marginesie, zły dział.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
Robert19966991
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Właśnie za każdym razem jak wracam do domu jestem cały mokry koszulka cała mokra, z włosów też sie leje, na nogach jeszcze nie najgorzej. Nie wiem czego to wina bo nadwagi na pewno nie mam waże 60 kg przy 183 cm wzrostu, może za ciepło się ubieram, ale boje się , że będe chory, dlatego się pytam czy ni zainwestować w tą termoaktywną odzież
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie ten dział.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
ODPOWIEDZ