Prośba o wypełnienie ankiety
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
[Edit]
Dziękujemy wszystkim za wypełnienie! Zebrałyśmy już wystarczającą ilość danych, a po podsumowaniu postaramy się zamieścić tutaj co nam z tego wyszło
Pozdrawiamy
Witajcie!
Jesteśmy studentkami 1 roku SUM na AWF w Krakowie i w ramach jednych z zajęć przeprowadzamy krótką ankietę dotyczącą biegania. Ankieta zawiera jedynie cztery krótkie pytania! Badanie jest anonimowe, a zebrane dane zostaną wykorzystane jedynie w celu stworzenia zadania zaliczeniowego. Z góry dziękujemy za poświęcony czas!
http://www.ankietka.pl/ankieta/101162/bieganie.html
Dziękujemy wszystkim za wypełnienie! Zebrałyśmy już wystarczającą ilość danych, a po podsumowaniu postaramy się zamieścić tutaj co nam z tego wyszło
Pozdrawiamy
Witajcie!
Jesteśmy studentkami 1 roku SUM na AWF w Krakowie i w ramach jednych z zajęć przeprowadzamy krótką ankietę dotyczącą biegania. Ankieta zawiera jedynie cztery krótkie pytania! Badanie jest anonimowe, a zebrane dane zostaną wykorzystane jedynie w celu stworzenia zadania zaliczeniowego. Z góry dziękujemy za poświęcony czas!
http://www.ankietka.pl/ankieta/101162/bieganie.html
Ostatnio zmieniony 04 gru 2012, 11:41 przez studentka, łącznie zmieniany 2 razy.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Ja również wypełniłem
Jeśli mogę coś zasugerować, to ze 2-3 pytania więcej. Dane dot. najdłuższego tygodniowego wybiegania, stażu treningowego, itp. mogłyby dać Wam dodatkowe pole do analiz
Jeśli mogę coś zasugerować, to ze 2-3 pytania więcej. Dane dot. najdłuższego tygodniowego wybiegania, stażu treningowego, itp. mogłyby dać Wam dodatkowe pole do analiz
-
- Rozgrzewający Się
Dziękujemy za wypełnienie i propozycje
Dane te zbieramy w ramach przedmiotu "Statystyka" i potrzebowałyśmy jedynie trzech zmiennych, dlatego tak krótko Ale obiecujemy, że jeżeli w przyszłości będziemy prowadzić większe badania (być może już pod kątem pracy magisterskiej) to oczywiście weźmiemy pod uwagę Wasze sugestie
Wynikami oczywiście się podzielimy jak tylko uda nam się stworzyć całą pracę zaliczeniową Trzymajcie kciuki
Dane te zbieramy w ramach przedmiotu "Statystyka" i potrzebowałyśmy jedynie trzech zmiennych, dlatego tak krótko Ale obiecujemy, że jeżeli w przyszłości będziemy prowadzić większe badania (być może już pod kątem pracy magisterskiej) to oczywiście weźmiemy pod uwagę Wasze sugestie
Wynikami oczywiście się podzielimy jak tylko uda nam się stworzyć całą pracę zaliczeniową Trzymajcie kciuki
-
- Rozgrzewający Się
Rozumiem, że pytanie jest o to czy też biegam?pawson pisze:- wypełnione
- zaliczysz
- a Koleżanka przecina powietrze ?
- podziel się wynikami [ tu z nami ]
Staram się wyjść przynajmniej dwa razy w tygodniu wieczorem, chociaż nie osiągam zawrotnych prędkości i do 10km jeszcze mi trochę brakuje Ale wszystko w swoim czasie, bo biegam bardziej regularnie dopiero od 4miesięcy, choć w temacie biegania "siedzę" już nieco dłużej, ale wiadomo - motywacja często nie dopisuje;)