LUBLINIEC - Stadion "Unia", Park Grunwaldzki, Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A wiecie, że BiegamyBoLubimy też w Lublińcu?! zapraszamy na stadion "Unia", Park Grunwaldzki - każda sobota 9:30
-
- Wyga
Witam Cie serdecznie!Jak będziesz miała jakieś zdjęcia naszych wygibasów to możesz tu wstawić linka, chętnie pooglądam i się pouśmiecham sama do siebie A zatem do zobaczenia w jedna z wielu sobót,bo nie wiem czy już następną
-
- Wyga
I jak tam minelo pierwsze zimowe Bblowanie?Bede do Was dopiero mogla ponownie dolaczyc w grudniu..taka praca,nic sie nie zrobi..ale juz teraz sie ciesze na kolejne spotkanie,trzymajcie sie cieplutko w te chlodne dni!:-)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 36:23
...mega padało, ale znalazło się 6 twardzieli:) spokojnie, czekamy na Ciebie w każdą sobotę:) a zdjęcia będę umieszczać na fb tylko jeszcze muszę luknąć jak to tam funkcjonuje:D pozdrawiam
-
- Wyga
Wszystkim biegaczom w okolicach naszego pięknego miasta (i nie tylko tam) życzę radosnych i spokojnych Świąt,albo tyle co jeszcze z nich zostało..aby Nowy Rok był pełen motywacji do zrealizowania wszelkich planów treningowych i celów... już w wigilie i dzisiaj spotkałam kilku z Was,wiec karp chyba wybiegany..mam nadzieje do zobaczenia na Unii w Nowym Roku
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 36:23
...no i zapraszam 1 stycznia na Unię o 12stej:) Bieg Noworoczny, a następnie każdą sobotę do marca rozpoczynamy Zimowy Maraton na Raty:) także szczegóły omówimy 1:D pozdrawiam
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Aż miło się zdziwiłam, że zajęcia "Biegam bo lubię" odbywają się też w Lublincu
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo