Bytom
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witajcie,
Na imię mam Arek,
Szukam partnera to za dużo powiedziane - "kolegi / koleżanki", który biega w Bytomiu i byłby w stanie mnie troszeczkę podciągnąć z tempem. 10 km / 45 - 50 min.
Biegam od 5 km - 15 km.
Start poniedziałek, pozdrawiam i zachęcam.
Na imię mam Arek,
Szukam partnera to za dużo powiedziane - "kolegi / koleżanki", który biega w Bytomiu i byłby w stanie mnie troszeczkę podciągnąć z tempem. 10 km / 45 - 50 min.
Biegam od 5 km - 15 km.
Start poniedziałek, pozdrawiam i zachęcam.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
W jakiej okolicy biegasz? tylko w poniedziałki czy częściej? Czasem by się przydało towarzystwo na treningu więc jak coś możemy się czasem ugadać..pozdro
-
- Rozgrzewający Się
Mogą być Szombierki, ale do centrum bez problemu podskoczę : ), teraz będę nieco częściej biegał, już pozostaję co najmniej do 23 -ego w domu, a potem jakiś autostop, czy rowerek odległy : ).
Odezwę się na PW
Odezwę się na PW
-
- Rozgrzewający Się
a może by tak zebrać więcej osób i w jakiś dzień robić wspólne treningi coś na zasadzie biegam bo lubię w Bytomiu )
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
Jak chcesz na BBLa to ja z Bytomia dosyć często jeżdżę na BBLa do Mikołowa, chcesz się zabrać to nie ma sprawyHispaniola pisze:a może by tak zebrać więcej osób i w jakiś dzień robić wspólne treningi coś na zasadzie biegam bo lubię w Bytomiu )
A dzisiaj z kolegą rudaldem robimy trening próbny
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50 minut
cześć
Niestety ja z innych okolic, ale ciekaw jestem jak Wam poszedł próbny trening.
@Hispaniola: fajny pomysł z tym zebraniem grupy do biegania
Razem z dwoma kolegami tworzymy właśnie serwis (Pasjami.pl), który będzie umożliwiał organizowanie takich spotkań - z ludźmi, którzy podzielają nasze pasje i umawiania się np. na takie właśnie treningi.
Niedługo wystartujemy, a tymczasem zapraszam Was do dzielenia się swoimi spotkaniami na Pasjonauci na Śląsku i do odwiedzenia naszego fanpage'a, gdzie w różny sposób poruszamy temat pasji.
Pozdrawiam,
Kamil
Niestety ja z innych okolic, ale ciekaw jestem jak Wam poszedł próbny trening.
@Hispaniola: fajny pomysł z tym zebraniem grupy do biegania
Razem z dwoma kolegami tworzymy właśnie serwis (Pasjami.pl), który będzie umożliwiał organizowanie takich spotkań - z ludźmi, którzy podzielają nasze pasje i umawiania się np. na takie właśnie treningi.
Niedługo wystartujemy, a tymczasem zapraszam Was do dzielenia się swoimi spotkaniami na Pasjonauci na Śląsku i do odwiedzenia naszego fanpage'a, gdzie w różny sposób poruszamy temat pasji.
Pozdrawiam,
Kamil
-
- Rozgrzewający Się
aa ktoś z Was biegnie jutro w półmaratonie bytomskim ?
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
ja za tydzien biegam w Warszawie, wiec jutro przyjadę tylko jako fotograf.....powodzenia dla startującychHispaniola pisze:aa ktoś z Was biegnie jutro w półmaratonie bytomskim ?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48.34
- Życiówka w maratonie: 4.43.59
witam mieszkam w dzielnicy Rozbark obok parku Mickiewicza i głównie tutaj biegam ale już częściej mnie spotkać na żabich dołach , biegam od 8 do 15 km a niedzielne wybieganie troszkę więcej , jeśli jest ktoś chętny do wspólnego biegania to zapraszam będzie weselej robert
-
- Rozgrzewający Się
Odświeżam temat, jakby ktoś był zainteresowany to trochę przez przypadek natknąłem się na taką informację:
http://honorowydawcaenergii.fortum.pl/w ... 6-kwietnia
http://honorowydawcaenergii.fortum.pl/w ... 6-kwietnia
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
O! Pięknie, postaram się wpaść.
-
- Rozgrzewający Się
Od niedawna przeprowadziłam się do Bytomia Centrum. Niestety nie mogę uczestniczyć w weekendy w BBL. Dlatego chętnie potowarzyszę w bieganiu w ciągu tygodnia. Narazie max. do 20 km. Tempo różne heh. Na 10 km. 55 minut chcę podciągnąć się. Biegam w Parku i w okolicy stadniny koni w kierunku Zabrza. Chętnie poznam inne trasy, bo nie wiem czy w ogóle tutaj jakieś są.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
Hej.. samo centrum to niestety tylko Park...ale jak masz czym podjechac to serdecznie polecam okolice Miechowic, park krajobrazowy segiet, lasy od Bradtki....w drugą stronę można polecić Żabie Doły, i Dolinę Górnika, tez fajne biegowe tereny... w sumie jak biegasz po 20km to spokojnie z centrum na nogach się tam dostaniesz....nie jest idealnie, ale przy odrobinie chęci można znaleźć trochę fajnych tras biegowych...
Ja staram się maksymalnie urozmaicać sobie trasy, możesz pooglądać na moim endo http://www.endomondo.com/profile/3214699
Oczywiście na jakieś wybieganie tez reflektuję, zawsze to miła odmiana od biegania w samotności pozdrawiam
Ja staram się maksymalnie urozmaicać sobie trasy, możesz pooglądać na moim endo http://www.endomondo.com/profile/3214699
Oczywiście na jakieś wybieganie tez reflektuję, zawsze to miła odmiana od biegania w samotności pozdrawiam
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
tez sie przespaceruje w tym biegu....do zobaczeniaMichalina pisze:Tak w ogóle ponoć 3 maja jest w Bytomiu bieg na niespełna 5 km za darmo. Postanawiam dla rozruszania się pobiec w tym sprincie :P.
Dzięki za info, pozdrawiam .