PŁOCK - ul. Sportowa 3. Sobota 9:30!
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zapraszam jutro wszystkich chętnych zarówno aktywnych biegaczy jak i tych, którzy chcieliby rozpocząć swoją przygodę z bieganiem. Spotykamy się w każdą sobotę, na Stadionie Miejskim w Płocku przy ul. Sportowej 3 o godzinie 9.30
Trening poprowadzi Pan Łukasz Rakowski.
Serdecznie zapraszam
Trening poprowadzi Pan Łukasz Rakowski.
Serdecznie zapraszam
-
- Wyga
witam plockich bbl-ów
czas zaczac dyskusje na forum.
ciesze sie, ze akcja Biegam Bo Lubie zawitala do Plocka. najbardziej cieszy mnie fakt, ze moge korzystac z fachowych wskazowek i porad trenerow.
dzis wyczytalem, ze oprocz Biegu Tumskiego bedzie w Plocku organizowany Polmaraton dwoch mostow. Czy istnieje mozliwosc przygotowania sie do tych biegow w przeciagu 5 miesiecy? chodzi mi o przebiegniecie dystansu przed zamknieciem mety
najblizsze zajecia - test Coopera - zweryfikuja moje zapedy, ale do soboty pomarzyc mozna
do zobaczenia w sobote
czas zaczac dyskusje na forum.
ciesze sie, ze akcja Biegam Bo Lubie zawitala do Plocka. najbardziej cieszy mnie fakt, ze moge korzystac z fachowych wskazowek i porad trenerow.
dzis wyczytalem, ze oprocz Biegu Tumskiego bedzie w Plocku organizowany Polmaraton dwoch mostow. Czy istnieje mozliwosc przygotowania sie do tych biegow w przeciagu 5 miesiecy? chodzi mi o przebiegniecie dystansu przed zamknieciem mety
najblizsze zajecia - test Coopera - zweryfikuja moje zapedy, ale do soboty pomarzyc mozna
do zobaczenia w sobote
-
- Dyskutant
Witaj Pioter
Wszystko jest możliwe i wszystko jest w Twoim zasięgu Będziemy przygotowywać się do wyżej wymienionych zawodów oraz dążyć do tego, aby zamykać mety z uśmiechem na ustach :D I tak jak wspomniałeś... najbliższe zajęcia- test Coopera, zweryfikuje na jakim poziomie jesteśmy, więc... Zapraszam wszystkich na sobotni sprawdzian waszych możliwości (Test Coopera) :D spotykamy się jak zwykle na Stadionie Miejskim w Płocku o godzinie 9.30
Wszystko jest możliwe i wszystko jest w Twoim zasięgu Będziemy przygotowywać się do wyżej wymienionych zawodów oraz dążyć do tego, aby zamykać mety z uśmiechem na ustach :D I tak jak wspomniałeś... najbliższe zajęcia- test Coopera, zweryfikuje na jakim poziomie jesteśmy, więc... Zapraszam wszystkich na sobotni sprawdzian waszych możliwości (Test Coopera) :D spotykamy się jak zwykle na Stadionie Miejskim w Płocku o godzinie 9.30
-
- Rozgrzewający Się
Pogoda nie dopisała.. ale najwytrwalsi przybyli dziś na stadion..
Test Coopera przeprowadzimy 14 kwietnia (za 2 tyg.)
Test Coopera przeprowadzimy 14 kwietnia (za 2 tyg.)
-
- Rozgrzewający Się
A w nastepna sobote, tj. 7.04. bedzie spotkanie?
-
- Rozgrzewający Się
Tak.. zapraszam.. prowadzący Łukasz Rakowski
Temat: Przygotowanie do testu Coopera.
Temat: Przygotowanie do testu Coopera.
-
- Rozgrzewający Się
9:30 MCS Płock :D
-
- Rozgrzewający Się
Dziękuję za wspólny trening, niestety muszę was zmartwić... To Łódź zostanie lekkoatletyczną stolicą Polski ;P Trzymajcie się ciepło i życzę dużo zdrowia (zwłaszcza tym którzy potrzebują go na cito
Marcin z Łodzi
Marcin z Łodzi
-
- Dyskutant
Już w tą sobotę Test Coopera!!! Zapraszam wszystkich na godzinę 9.30 MCS Płock
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 55
Chciałem powiedzieć, że jestem pod dużym wrażeniem testu Coopera. Szczególnie wyników naszych pań. Jednak atmosfera wyścigu , (te numerki i pistolety) poprawia wyniki. I sporo nas przyszło. Fajnie było. Pozdrawiam i życzę zdrowia (szczególnie dla trenera Łukasza ) Do zobaczenia za tydzień
-
- Rozgrzewający Się
Chciałam się dołączyć do postu mojego męża:) i podkreślić, że jestem baaaardzo dumna z Was wszystkich
Łodzi życzymy, by została lekkoatletyczną stolicą Polski. A my biegamy, bo lubimy i dzięki naszym trenerom lubimy coraz bardziej.
Pozdrawiam bardzo serdecznie!
Widzimy się za tydzień:)
Łodzi życzymy, by została lekkoatletyczną stolicą Polski. A my biegamy, bo lubimy i dzięki naszym trenerom lubimy coraz bardziej.
Pozdrawiam bardzo serdecznie!
Widzimy się za tydzień:)
-
- Rozgrzewający Się
NIESTETY, nie mogłem być na dziś na teście, nadrobię za tydzień, dziś ćwiczyłem gościnnie w Wałbrzychu, ale za tydzień już melduje się w Płocku na treningu , o wrażeniach z Wałbrzycha opowiem Wam w najbliższą sobotę.
-
- Wyga
Jestem pod wrażeniem.. Nie było nikogo kto w 12 min przebiegł mniej niż 2km
Na podane maile wysłałem fotki zrobione przez Asię i Łukasza..
Na podane maile wysłałem fotki zrobione przez Asię i Łukasza..
-
- Wyga
-
- Dyskutant
Hehe Ola Twój doping był połową mojego sukcesu Ja też jestem pod wrażeniem wyników. Kurczę no niesamowicie nam poszło ;p a pomyślcie co będzie na teście jesienią skali zabraknie wszyscy będą mieli najwyższe noty. Wtedy to Łódź może się nas bać Pojedziemy na łódzki np. półmaraton i zgarniemy wszystkie lokaty
Do soboty
Asia
PS: ja za tydzień będę wizytować Gdańsk
Do soboty
Asia
PS: ja za tydzień będę wizytować Gdańsk