Witam, jestem i będę kilka razy w te wakacje przez dłuższy czas w Warszawie w okolicach ul. Włodarzewskiej ..
Ponieważ nie znam zupełnie Warszawy - doradźcie coś - gdzie można pobiegać - trasy bez dojazdu samochodem (po prostu nie mam na to czasu i nie mam samochodu ;p) i w granicach 8-15 km
Ewentualnie gdzie warto dobiec i tam kręcić kółka w miarę sprzyjających okolicznościach.
Jakieś propozycje ? W miarę możliwości proszę o wrzucenie "linku" do google maps... albo czegoś podobnego - bo jak mówiłem nie znam Warszawy i pewnie miejsca nie będą mi wiele mówić.
Gdzie pobiegać - Warszawa
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Park Szczęśliwicki jest tuz obok.
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
Tak dzisiaj jadąc taksówką zobaczyłem że jest park z górką narciarską blisko - dzisiaj zobaczę jakie tam pętle można powycinać
i ile takich kółek trzeba będzie zrobić, żeby się z tego zrobił choćby "recovery jog"
(który mi się należy po wczorajszym ściganiu z Alexia ![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
a koło lotniska da się w ogóle biegać ? W sensie żeby zrobić kółko / prostą niekoniecznie wzdłuż głównych ulic ? Bo rozumiem, że z Krakowską to raczej żarcik (bieganie wzdłuż tak dużej ulicy to chyba średnia przyjemność)
![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
a koło lotniska da się w ogóle biegać ? W sensie żeby zrobić kółko / prostą niekoniecznie wzdłuż głównych ulic ? Bo rozumiem, że z Krakowską to raczej żarcik (bieganie wzdłuż tak dużej ulicy to chyba średnia przyjemność)
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
Ok - pobiegałem - Park rzeczywiście świetny i wcale nie taki mały - można spokojnie pokręcić się alejkami wychodzi wtedy nawet powyżej 2km / kółko - a dzisiaj to było takie "odkrywanie nowego" ... zrobiłem w końcu 11 km z przebieżkami i wycieczką na "górę" ;p
Spokojnie można się tam pokręcić i nawet 15 km bez nudy zrobić... - fajne te jeziorka i górka... - Daje radę jednym słowem;-)
Dzięki za radę.
Spokojnie można się tam pokręcić i nawet 15 km bez nudy zrobić... - fajne te jeziorka i górka... - Daje radę jednym słowem;-)
Dzięki za radę.